E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe:3 - Kasımpaşa:1---

Fenerbahçe:3 - Kasımpaşa:1

Fenerbahçe:3 - Kasımpaşa:1
12 Şubat 2016 - 20:07 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ağırladı. İki takımın da birçok eksikle sahaya çıktığı mücadelede 3 puana ulaşan Fenerbahçe oldu. Kanarya'nın golleri 37'de Diego, 45+2'de Van Persie (penaltı) ve 76'da Alper'den geldi. Kasımpaşa'ya Malki'nin 87'de attığı gol yetmedi. Maç 3-1 sona erdi. Öte yandan Paşa'da Titi, 45+2'de ikinci sarısını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sarı-lacivertliler, 49 puana ulaşarak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Kasımpaşa ise 31 puanla 7. sırada kaldı.
Ayrıntılar birazdan...

MAÇTAN NOTLAR
Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yla oynadıkları maçın ilk 11'inde geçen haftanın kadrosuna göre 6 değişiklik yaptı.

Ülker Stadı'nda oynanan maçta Pereira, son oynadıkları ve 4-2 kaybettikleri Antalyaspor maçına göre 6 değişiklikle takımını sahaya sürdü. Portekizli teknik adam Mehmet Topal, Josef de Souza, Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Lazar Markovic ve Caner Erkin'in yerine Simon Kjaer, Diego Ribas, Robin van Persie, Gökhan Gönül, Volkan Şen ve Hasan Ali Kaldırım'a forma verdi. Sarı-lacivertliler sahaya kalede Volkan Demirel ile çıkarken savunma dörtlüsünde Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım oynadı. Ön liberoda Ozan Tufan ve Michal Kadlec'in forma giydiği sar-lacivertlilerin kanatlarında Volkan Şen ile Luis Nani şans buldu. Forvet arkasında Diego Ribas oynarken ileri uçta Robin van Persie yer aldı.

KADLEC SÜRPRİZİ
Pereira, cezalı Mehmet Topal ve De Souza'nın yokluğunda ön liberoda Ozan Tufan'ın yanında sürpriz bir şekilde Kadlec'i oynattı. Fenerbahçe'ye sol bek olarak transfer edilen ve genel olarak stoperde forma giyen Kadlec, Kasımpaşa karşısında ön liberoda Ozan'ın partneri oldu. Pereira'nın bu bölgede forma giyen Mehmet Topuz, Raul Meireles ve Alper Potuk'un yerine Kadlec'i tercih etmesi dikkati çekti.

VAN PERSİE FORMAYI KAPTI
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Van Persie, ligde 3 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Son haftalarda Fernandao'nun arkasında kalan Hollandalı golcü, Kasımpaşa karşısında formayı kapan isim oldu. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Gökhan Gönül iki, Diego Ribas ise üç hafta sonra ilk 11'de oynadı.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı kart cezalısı Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ile Abdoulaye Ba da takımdan yerini alamadı. Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Fernandao, Meireles, Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Mehmet Topuz ve Caner Erkin forma şansı bekledi.

STATDIN İSMİ TANITILDI
Karşılaşmadan önce Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi sahaya yansıtılan sinevizyonla tanıtıldı. Futbolcular ısınırken sahanın ortasına kurulan sinevizyon gösterisi için ışıklar kapatıldı. Gösteride Fenerbahçe'nin tarihi anlatılırken, stadın yeni ismi olan Ülker'in logosu sahaya yansıtıldı. Taraftarlar da telefonlarının ışıklarını yakarak sinevizyon gösterisine katkı da bulundu. Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar tribünleri tamamen dolduramadı. Ülker Stadı'nın tribünlerinde boşluklar görüldü.

KASIMPAŞA'DA 3 DEĞİŞİKLİK
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta oynadıkları Gençlerbirliği maçına göre 3 değişiklik yaptı. Lacivert-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Strahil Popov ile sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok forma giymedi. Teknik direktör Çalımbay, geçen hafta ilk 11'de oynattığı Oliver Veigneu'yu yedek soyundururken sağ bekte Veysel Sarı'ya görev verdi. Eren Derdiyok ve Popov'un yokluğunda Yonathan Del Valle ile Vasil Bozhikov oynadı Kasımpaşa'da Eren ve Popov'un dışında sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile Bangaly Koita da kadroda yer almadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)