E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor---

Fenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor

Fenerbahçe - AK Parti savaşı kızışıyor
04 Eylül 2015 - 10:45 borsagundem.com

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında bomba açıklamalarda bulundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Aziz Yıldırım için "Diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın" diyerek sarı-lacivertlileri kızdıracak sözler sarf etti.
 
Tayyar, "Diktatör istiyorsanız Aziz Yıldırım'a bakın" dedi. Beyaz TV'de yayınlanan "Son Söz" programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu hakkında sert konuşan Tayyar, Mehmet Ali Şahin'in açıklamasına verdikleri yanıttan dolayı iki ismi topa tuttu.

"EN BÜYÜK DİKTATÖR AZİZ YILDIRIM'DIR"

"Mahmut Uslu iktidar partisi Genel Başkan Vekili'ne hadsiz laflar ediyor" diyen Tayyar, "Fenerbahçe Spor Kulübünü yöneteceksin, astığın astık, kestiğin kestik, ona posta koy, buna posta koy, ona fırça at, soyunma odasına gir, futbolcu azarla, onu gönder, bilmem ne yap sonra kalkacaksın, sonra sağda solda 'diktatör' lafı edeceksin. Eğer bu memlekette diktatör arayacak olusanız işte size diktatör.Aziz Yıldırım. Fenerbahçe'de yaptığı işler nedir Allah aşkına 10 yıldır?" açıklamasında bulundu.
 
"KİMSE MİLLETVEKİLİNE AYAR VEREMEZ"

Tayyar, Mahmut Uslu için ise "Fenerbahçe'yi İşçi Partisi'nin CHP'nin arka bahçesi haline getirdiler. Uslu edep dışı, haddini aşan, sınırını aşan açıklamalar yaptı. Hey Mahmut Uslusen kimsin? Densizlik yapma. Kimse Milletvekiline ayar veremez. Ancak vatandaş hesap sorar. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?" dedi. 

SÖZ DÜELLOSU NASIL BAŞLADI?

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve sarı-lacivertli takımın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Eskiden Spor Bakanlığı yapmış Mehmet Ali Şahin'in bugünkü açıklamasını çok üzülerek ve şaşırarak izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık, biz geldik. Lütfen siyasetçiler, siyasetlerini yapsınlar. Biz spor adamıyız, siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler, rica ediyoruz. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın. Milli takımlara oyuncu vermeyenleri, koalisyona diğer partilere benzetiyorlar. Bizi lütfen siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur. İşinize bakın. Türkiye'de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın" ifadelerini kullanmıştı.    

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HADİ LEN ORDAN06 Eylül 2015 01:25

    Adam gibi yöneticiler olsa, 5-6 defa cinconu ikinci lige yollarlardı. Gerçek şikeciler yorum yapmıyor mu ona kızıyorum aslında. birde arkalarına takıldıklarına bak.

  • sakın04 Eylül 2015 20:24

    Kimse fenerbahceyle ugrasmaya kalkmasın ayarı görürsünüz o zaman

  • uyanık!!04 Eylül 2015 14:44

    bu spor dünyasında Aziz, Mahmut, Murat gibiler olduğu sürece hiçbir aklıbaşında, barışsever Galatasaraylı Fenerbahçe'ye özenemez. Tabii Cafer gibi 'uyanık'lar hariç!

  • KEŞKE..04 Eylül 2015 13:53

    40 YILLIK FENERBAHÇELİ OLARAK NERDEYSE GALATASARAYLI OLACAĞIM KEŞKE FENERBAHÇELİ İDARECİLER DE SPORUN SADECE SPOR OLDUĞUNU BİLSELER, ŞİKE YAPMASALAR, HAKEM ODASI FALAN BASMASALAR, MİLLETİ FUTBOLDAN SOĞUTMASALAR, KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMASALAR!!!!

  • hadi04 Eylül 2015 13:50

    caner uyanık senin gibi adam da Galatasaraylı olmasın zaten, hemen Kadıköy'e, yallah!. Erdoğan olmasa Fener bugün 2. ligdeydi. Bilmediğin konularda ahkam kesme! senin bakışın Galatasaraylı ayaklarına yatan fenerli uyanıklığı.. tıpkı soyadın gibi!

  • CANER UYANIK04 Eylül 2015 12:56

    40 YILLIK GALATASARAYLI OLARAK NEREDEYSE FENERBAHÇELİ OLACAĞIM.KEŞKE GALATASARAYLI İDARECİLERDE HAK ARAMASINI BİLSELER.DİK DURABİLSELER

  • göt lalesi04 Eylül 2015 12:03

    Her gün 1 değil,2-4 er gelmeye başladı....Bunlarda kıvıramadığı işlerin yerlerine,sağa sola saldırmaya başladılar...Götleri yok ki bu işleri engellemeye..