E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Fernandao ile kazandı---

Fenerbahçe Fernandao ile kazandı

Fenerbahçe Fernandao ile kazandı
08 Temmuz 2015 - 02:07 borsagundem.com

Düzce'deki Topuk Yaylası'nda hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçını PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynadı

Fenerbahçe ile Şanlıurfaspor arasında oynanan mücadeleyi 1-0 skorla sarı-lacivertliler kazandı. Hazırlık maçının tek golünü Fenerbahçe'den ikinci yarı oyuna dahil olan Fernandao kaydetti.
 
Fenerbahçe mücadeleye Volkan, Gökhan, Kjaer, Kadlec, Caner, Krasic, Mehmet Topal, Meireles, Alper, Diego, Sow 11'i ile başladı.

NANİ İLK ÇALIŞMASINI YAPTI, TAKIMI İZLEDİ

Fenerbahçe ile dün sözleşme imzalayan Luis Nani, bugün sabah idmanının ardından takıma dahil oldu. Portekizli yıldız bireysel çalışma yaptıktan sonra takım arkadaşlarını yalnız bırakmayıp Şanlıurfaspor ile oynanan hazırlık maçını saha kenarından izledi.

FENERBAHÇE 3'ÜNCÜ MAÇINI 11 TEMMUZ'DA YAPACAK

Sarı-lacivertli takım 3'üncü hazırlık maçını ise 11 Temmuz Cumartesi günü İran takımı Zop Ahan ile Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynayacak. Takım daha sonra İstanbul'a hareket edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)