E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Fenerbahçe hiç bu kadar güçlü olmamıştı"---

"Fenerbahçe hiç bu kadar güçlü olmamıştı"

Fenerbahçe hiç bu kadar güçlü olmamıştı
04 Ağustos 2015 - 21:18 borsagundem.com

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Shakhtar Donetsk'in teknik patronu Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi Ön  Eleme turu rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Lucescu'nun sözleri şöyle;

"Bu maç bizim için çok önemli olduğu için fazla sayıda antrenman yaptık. UmarIm sonuç iyi olur. Konsantrasyonumuz bu yönde. Biz takım olarak birlikte oynarsak her şeyi başarabileceğiz. Ekip ruhumuz bize bunu sağlayacaktır."

LUCE KIZDI! FRED KONUSU...
"Biz sadece bu maçla ilgileniyoruz. Ben halen Fred konusundaki kararı vermiş değilim. Beni şuan takım ilgilendiriyor, kurulların aldığı karar ilgilendirmiyor. Kadroyu henüz belirlemedim. Maç hakkında sorunuz varsa alırım."

"F.BAHÇE HİÇBİR ZAMAN BU KADAR GÜÇLÜ OLMAMIŞTI"
"İki güçlü takım. Hem Fenerbahçe hem Donetsk birbirleriyle karşılaşmak istememiştir. Fenerbahçe hiçbir zaman bu kadar güçlü olmamıştı. Yarın eminim ki İstanbul'daki gibi gösterişli bir maç olacak. Takım ve oyuncu kalitesiyle beraber maçı kazanmak istiyoruz."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ HER TAKIMIN HAYALİ"
"Her takım için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak büyük bir hayaldir. Elimizden geleni yapacağız turu atlamak için. İki takımda da değişiklik olmadı. Yalnızca bir hafta geçti. Maçın akışına bakacağız."

UZUN TOP TAKTİĞİNE DEVAM EDECEK Mİ?
"Biz ilk maçta sonucu aldık. Tabi ki her iki takım taktik değiştirecektir. Umarım bu uzun toplarda kayıp yaşamayız."

"UKRAYNALILAR TÜRK TARAFTARLAR GİBİ OLAMAZ"
"Kesinlikle Ukraynalı taraftarların futbol sevgisi ne kadar fazla olursa olsun Türk taraftarlar gibi olamazlar. Bu yüzden yarınki maçta taraftarımızdan sıcak bir destek bekliyoruz. Onları mahcup etmemeye çalışacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup04 Ağustos 2015 23:21

    Kurt hoca.

  • Kaan KILIÇ04 Ağustos 2015 22:28

    Kanma Fb bu ılık konuşmaya,neymiş Fener hiç bu kadar güçlü olmamışmış,Türk taraftarına yapılan övgü dolu sözler hırsını kaybettirmesin. Şeneri tanımıyorlar,forvete de koy Persieyi dümdük...