E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe sezonu galibiyetle kapattı ---

Fenerbahçe sezonu galibiyetle kapattı

Fenerbahçe sezonu galibiyetle kapattı
30 Mayıs 2015 - 18:29 borsagundem.com

Süleyman Seba Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 72. dakikada frikikten müthiş bir vuruşla Emre Belözoğlu ve 82. dakikada Alper Potuk kaydetti. Fenerbahçe’nin son maçında Kadıköy'de çok az seyirci olması dikkatlerden kaçmadı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 74 yaparken, Kasımpa 37 puanda kaldı.

Karşılaşmanın son dakikalarında ise duygusal anlar yaşadı. Fenerbahçe teknik ekibi sarı lacivertli formayla son maçına çıkan Kuyt'ı uzatma dakikalarında oyun dışına alarak taraftarlara alkışlattı. Hollandalı oyundan çıkarken bütün takım arkadaşları gelerek tek tek elini sıktı. Saha kenarında ise önce İsmail Kartal daha sonra Fenerbahçe kulübesindeki bütün isimler Kuyt ile tokalaştı. Kuyt saha kenarına giderken onunla tokalaşan isimler arasında maçın hakemi Fırat Aydunus da vardı.

İŞTE 11’LER
FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Emre, Mehmet Topal, Diego, Kuyt, Alper, Sow
KASIMPAŞA: Isaksson, Erhan Kartal, Ryan Donk, İlhan Eker, Sancak Kaplan, Alpaslan Öztürk, Oscar Scarione, Andre Castro, Malki, Tunay Torun, Eren Derdiyok

FENERBAHÇE'DE 8 EKSİK

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına 8 eksikle çıktı. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalıları Pierre Webo, Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Caner Erkin, sarı kart cezalıları Egemen Korkmaz ve Meireles maç kadrosunda yer almadı. Babasının vefatı nedeniyle teknik heyetin özel izin verdiği Emenike'nin yanı sıra kaleci Volkan Demirel de 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
      
MAÇ KADROSUNDA 4 GENÇ FUTBOLCU

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok sayıda eksik nedeniyle alt yapıdan 4 genç futbolcuyu maç kadrosuna dahil etti. Ziraat Türkiye Kupası maçlarındaki performansıyla dikkati çeken Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra Muhammed Samed Karakoç, Caner Koca ve Karahan Yasir Subaşı yedekler arasında bulundu. Sarı-lacivertli takımda Volkan Demirel'in yerine kaleyi Mert Günok korurken, Erten Ersu yedek kaleci olarak kenarda bekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)