E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de kritik toplantı---

Fenerbahçe'de kritik toplantı

Fenerbahçe'de kritik toplantı
03 Mart 2015 - 02:21 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direkörü İsmail Kartal, kupadaki Mersin İdmanyurdu ve ligdeki Galatasaray maçları öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ve Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı kritik maçlardan önce teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli teknik adam bazı uyarılarda bulunurken, güvenini de dile getirdi.
Kartal, "Özellikle son 3 maçta ve lig genelinde rakiplere üstünlük kurdunuz ve onları sahada aciz bıraktınız. Buna rağmen son vuruşlarda başarılı olamadık. Artık kotamızı doldurduk. Gol kaçırma lüksümüz kalmadı" dedi.

"G.SARAY'I YENECEĞİZ VE ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYECEĞİZ"
Futbolcularına, bugüne kadar neler yapabileceklerini gösterdiklerini söyleyen İsmail Kartal, "Artık bu iyi oyununuzu gollerle süsleyeceğinize inanıyorum. Kupa için de lig için de final gibi bir haftadayız. Motivasyonunuzu arttırın. Size güveniyorum. Galatasaray'ı yeneceğiz ve şampiyonluğa yürüyeceğiz" diye konuştu.

KARTAL'DAN SON VURUŞ TAVSİYELERİ
Sarı-lacivertliler'de ayrıca Torku Konyaspor maçının videolu analiz toplantısını yapıldı. İsmail Kartal ve ekibi oyunculara Konya'daki maçtan görüntüler izleterek, saha içindeki olumlu olumsuz noktalara dikkat çektiler. Toplantıda teknik ekip, "Maç boyunca 11 pozisyona girdik ancak sonuç alamadık" tespitini futbolculara aktarırken, golcülere uyarılar yapıldı ve son vuruşlarla ilgili tavsiyeler verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)