E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den TFF'ye sert tepki!---

Fenerbahçe'den TFF'ye sert tepki!

Fenerbahçe'den TFF'ye sert tepki!
04 Ekim 2015 - 09:08 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu'nun PFDK'ya sevk edilmelerine tepki gösterdi

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu’nun yaptıkları açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmelerine tepki gösterdi.

Sarı-lacivertlilerin internet sitesinde yer alan açıklamada, iki isimden 48 saat içinde savunmalarını yazılı olarak kurula vermelerinin istendiği vurgulanırken, “TFF’nin geçtiğimiz iki haftalık süreçte yaşananları yeterince anlayıp kavrayamadığı görülmektedir. Basın toplantısında hakemlik camiasına yönelik; makul, seviyeli, önemli ve değerli tespit ve değerlendirmelerin dillendirildiği kamuoyu tarafından da kabul görmüştür. Hal böyle iken basın toplantısına katılan Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yöneticimiz Sayın Şekip Mosturoğlu’nun TFF tarafından PFDK’ya sevk edilmeleri TFF’nin demokratik düşünce ve ifade özgürlüğüne asla tahammülü olmadığını göstermektedir” denildi.

Yıldırım ve Mosturoğlu’nun herhangi bir savunma yapmayacağının da belirtildiği yazıda, “TFF yönetimine bildiririz ki TFF’nin yegane faaliyeti, Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’ne katılmayı her ne pahasına olursa olsun sağlamak için her bir futbolcu için maç başına 200 bin euro prim vermek ve bu paraya kaynak yaratmak için disiplin para cezalarından medet ummak değildir” ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)