E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den UEFA'ya: Hep sizin yüzünüzden---

Fenerbahçe'den UEFA'ya: Hep sizin yüzünüzden

Fenerbahçe'den UEFA'ya: Hep sizin yüzünüzden
08 Şubat 2016 - 06:49 borsagundem.com

Fenerbahçe, finansal fair play konusunda niçin rahat? Fenerbahçeli yetkililer, UEFA yöneticileriyle görüşmelerinde ne dedi?

Türk kulüplerinin büyük korkusu UEFA'nın finansal fair play için Fenerbahçe niçin endişeli değil. İşte Ahmet Ercanlar'ın konuyla ilgili Hürriyet'te yer alan haberi:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar gündemi sarsarken, bir nokta gözlerden kaçtı. Sarı lacivertlilerin 1 numarası, açıklamasında finansal fair play konusunda en küçük bir sıkıntılarının olmadığını belirtti. Peki nasıl oldu da Türk kulüpleri birçok problem yaşarken Fenerbahçe rahat? UEFA’yla görüşen F.Bahçe yetkilileri, bu toplantıda neler söyledi? İşte yanıtları...

1 YIL TRANSFER YAPAMADIK

Görüşmede 3 Temmuz’a vurgu yapılırken “3 Temmuz öncesi hesaplar artıdaydı. 3 yıl Avrupa’ya gidemeyince eksiye geçti. Bu durumun sorumlusu sizsiniz. Yargıtay kararından sonra Avrupa’dan boşuna uzaklaştırıldığımız kesinleşecek” denildi. 

Transferde gereksiz harcama yapmadıklarını belirten sarı lacivertliler “Geçen yıl sadece Diego’yu bonservissiz aldık. 1 yıl transfer yapmadık. Bu yıl da zorunlu olarak yaptık. Bu sebeple de finansal durumumuzda problem yok” açıklamasını yaptı.  

GELENLERiN KAYNAĞI KOMBiNE

Fenerbahçe'nin 3 Büyükler içinde halka açılma oranı en düşük ve en yüksek değere sahip takım olduğunu ifade edildi. Fenerium’un devri ve halka açılması ile sermaye artırımından gelecek 160 milyon TL’nin de mali yapıda artı oluşturacağı belirtildi.

Geçen yıl 18 binde kalan kombine satışının bu yıl 40 bine ulaştırıldığı dile getirilirken transferlerin kaynağını bu şekilde açıklamış oldu. Fenerbahçe, bunun yanı sıra çok sayıda sponsorluk anlaşmaları yaptıklarını da görüşmede yetkililer aktardı. 

4 YILLIK ANLAŞMA YAPILACAK

Fenerbahçeli idareciler Şubat ayının ortasında UEFA ile bir kez daha bir araya gelecek. Bu toplantıda çok yüksek ihtimalle UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma yapılacak ve bu süreçte zarar 20 milyon Euro sınırına çekilmeye çalışılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Omer08 Şubat 2016 23:22

    Kazma ve heyecanı bitmiş oyuncularla şampiyonu hayal takımda gökhan caner hasan ali dışında parera dahil hepsini tatmanız daha iyi olur

  • cemil08 Şubat 2016 08:40

    Transfer yapmak sizde bir hastalık mı,,illa parayı saçıp savurmanız mı gerekir.

  • FENASİ08 Şubat 2016 08:27

    HERİFLER AHLAKSIZLIPIN TEPE NOKTASI ŞİKEDEN CEZA YEDİLER, FFP YÜZÜNDEN CEZA YEMEYE KORKUYORLAR.. NASIL'SA YALAMA OLDULAR; HALA ŞİKE CEZASI, HA FFP!

  • TARIK08 Şubat 2016 07:21

    ŞİMDİ TRANSFER YAPTINIZ DA NE OLDU SANKİ,,ANTALYADAN 4 TANE YEDİNİZ.