E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray:3-SAİ Kayseri Erciyesspor:1---

Galatasaray:3-SAİ Kayseri Erciyesspor:1

Galatasaray:3-SAİ Kayseri Erciyesspor:1
27 Şubat 2015 - 20:07 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 22. Haftanın açılış maçında lider Galatasaray SAİ Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti

22. haftaya lider olarak giren Galatasaray, TT Arena'da Kayseri Erciyesspor'u Umut, Chedjou ve Sneijder'ın golleriyle 3-1 yenerek Kadıköy'e lider olarak gitmeyi garantiledi

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray sahasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Kayseri Erciyesspor'u ağırladı. Ev sahibi ekibin hızlı başladığı maçta ilk gol 5. dakikada Umut Bulut'un kafasıyla geldi. Kayseri Erciyesspor 32. dakikada Vleminckx ile skora denge getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla tekrar gol için yüklenen Galatasaray, kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen topa yükselen 'gizli golcü' Aurelien Chedjou 53. dakikada takımını bir kez daha öne geçirdi. 82. dakikada bir topu direkten dönen Sneijder, 90+1. dakikada sert şutuyla farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Bu skorla Galatasaray 3 puanı hanesine yazdırarak puanını 51 yaptı.

Galatasaray gelecek hafta Kadıköy'de Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye lider olarak çıkmayı garantiledi. Kayseri Erciyesspor ise 20 puanla 15. sırada kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)