E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray taraftarı uyumadı---

Galatasaray taraftarı uyumadı

Galatasaray taraftarı uyumadı
26 Mayıs 2015 - 05:36 borsagundem.com

Başakşehir-Fenerbahçe maçının 2-2 sonuçlanmasının ardından şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları sabaha dek kutlama yaptı

Başakşehir-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğüyle birlikte, Galatasaraylı taraftarlar Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti. Tesislere gelen binlerce taraftar şampiyonluk şarkıları ve marşlar söyleyerek takımlarının başarısını kutladı. Ayrıca, başta Taksim Meydanı olmak üzere İstanbul'un önemli meydanlarında ve Türkiye'nin diğer illerinde de şampiyonluk kutlamaları başladı.

İZMİR

Kentin dört bir yanından otomobilleriyle Alsancak semtine akın eden taraftarlar, şampiyonluk coşkusu yaşadı. Talatpaşa ve Cumhuriyet Bulvarı ile Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi. Kutlamalar nedeniyle ulaşım zaman zaman aksadı

ANTALYA

Sarı-kırmızılı taraftarlar, araçlarıyla konvoy oluşturdu ve havai fişek attı. Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi istikametinde gruplar halinde yürüyen taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu slogan ve tezahüratlar eşliğinde kutladı.

BATMAN, SİİRT, MARDİN

Batman'daki taraftarlar, Turgut Özal Bulvarı'nda toplanarak havai fişekler, bayraklar ve otomobilleriyle tur atarak şampiyonluğu kutladı.

Siirt'te taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'ndan bayraklarla Güres Caddesi'ne yürüdü.

Güvenlik güçleri, Siirt Üniversitesinin bulunduğu caddede olası taşkınlığa karşı önlem aldı.

Kızıltepe ilçesinde Özgürlük Meydanı'nda toplanan taraftarlar, şampiyonluğu havai fişekler ve bayraklarla tur atarak kutladı.

MERSİN

Sahilden araçlarıyla ve yaya olarak Mezitli'deki Galatasaray Meydanı'na gelen taraftar grubu, Galatasaray bayraklarıyla, tezahürat yaptı. Trafik polislerinin önlem aldığı sahil yolunda taraftarlar coşkuyla şampiyonluğu kutladı.Taraftarlar, daha sonra bayraklarla şehir turu attı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)