E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da büyük kapışma---

Galatasaray'da büyük kapışma

Galatasaray'da büyük kapışma
02 Nisan 2015 - 11:05 borsagundem.com

Galatasaraylı köşe yazarı Fatih Altaylı ve Ünal Aysal arasında sert sözler dönüyor

Gazeteci  Fatih Altaylı, Habertürk gazetesinde soru-cevap şeklinde yayınlanan köşesinde Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ı hedef alan açıklamalar yaptı. Altaylı'nın açıklamaları şöyle:

"Galatasaraylılar ne yapmak istediklerine karar vermeli. Hem her dalda şampiyon ol, hem borçlanma, hem gayrımenkullerimi ve menkullerimi satma, hem üyelerine ucuz yemek, ucuz çay, ucuz sosyal tesis imkanı sağla, hem de benden yılda 300 liradan fazla beş kuruş isteme. Bunların hepsi bir arada olmaz."

"Kongrede başlangıçta Ünal Aysal karşıtı bir hava vardı ama Ünal Aysal’ın konuşmasıyla bu hava dağıldı ve ibra çıktı. Ben zaten burada da hep söyledim ibra çıkmalıydı. Ünal Aysal söz konusu olsa bile. Tabii Ünal Aysal’ın nasıl bir adam olduğunu da kongredeki konuşmayla bir daha gördük. Ben hep Ünal Aysal’ın iş hayatında nasıl başarılı olduğunu düşünürdüm. Sırrı konuşmadaymış. Maşallah Sülün Osman gibi! Adama Galata Köprüsü’nü satar.

Kongrede konuşmasına “Benden önce Galatasaraylılar utanç içindeydi” diye başladı. İnanamadım. Neymiş iki sene şampiyon olamadık diye utanç içindeymişiz. Bu lafı duyunca içimden okkalı bir küfür ettim. Biz Galatasaraylılar asla utanç içinde olmayız. Aysal’ın dediği gibi başımız asla öne eğilmez. Biz 14 yıl şampiyon olamadık, hiç de utanmadık. Başımız hep dik dolaştık. Ama bunu Ünal Aysal gibiler anlamaz. Tabii kendi kompleksini kusuyor. Belli ki, fakirken utanırmış, başının dikelmesi için öyle veya böyle zengin olması gerekmiş. O zavalllı tavır Ünal Aysal’a mahsustur, Galatasaraylılar’a değil. Biz ezik değiliz. Galatasaraylılar’a “Benden önce eziktiniz” diyen Aysal’dır asıl ezik olan."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)