E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Gignac iddiası---

Galatasaray'da Gignac iddiası

Galatasaray'da Gignac iddiası
29 Mayıs 2015 - 12:12 borsagundem.com

Galatasaray Fransız oyuncuyu renklerine bağladığı iddia ediliyor

Marsilya ile sözleşmesini uzatmayan Andre Pierre Gignac'la 3 yıllık anlaşma sağlandığı iddia edildi. Fransız forvet, Galatasaray'a gelmek için Rus kulüplerinin cazip tekliflerini bile reddetti.
 
Şampiyon Galatasaray transfere de hızlı girdi ve ilk bombasını patlattı: Andre Pierre Gignac... Marsilya ile sona eren sözleşmesini uzatmayan Gignac, sarı-kırmızılıların 3 yıllık teklifine "Evet" dedi. Sezon başına net 2.5 milyon Euro garanti ücret alacak Fransız forvete ayrıca bonservisi elinde geldiği için 1 milyon Euro imza parası ödenecek. 

"RUSYA DEĞİL TÜRKİYE'YE GİDERİM"

Gignac-Galatasaray flörtü kasım ayında başladı. İlk görüşme 25 Kasım'daki Anderlecht maçı öncesi Brüksel'de gerçekleşti. Keita'yı Cimbom'a getiren menajer Alfred Obrou, Gignac pazarlığını başlatan isimdi. Marsilya formasıyla bu sezon 23 gol atıp 2 asist yapan 29 yaşındaki oyuncuyla Rus kulüpleri de ilgilendi. Ancak Gignac, "Rusya'da 5 bin taraftara oynayacağıma Galatasaray'a giderim. En az Marsilya'daki kadar ateşli taraftara sahipler... Ayrıca şampiyonlar ligi'nde oynama fırsatı yakalarım" dedi. Bir ay önce Galatasaray adına iki yetkili Fransa'ya geldi ve Gignac'a "Sakın kimseye imza atma. Başkanlık seçimini bekliyoruz, seni transfer edeceğiz" mesajını iletti. Dursun Özbek'in koltuğa oturmasıyla tekrar harekete geçen Cimbom'un, Gignac ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.  (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)