E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da istifalar neden geldi?---

Galatasaray'da istifalar neden geldi?

Galatasaray'da istifalar neden geldi?
03 Haziran 2015 - 12:39 borsagundem.com

Galatasaray'da yeni yönetimin tavrı nedeniyle istifalar yaşanmıştı. İşte istifaların altındaki nedenler

İki ay önce Dursun Özbek'i arayıp, "Takıma 4 milyon Euro ödememiz lazım" diyerek para isteyen Abdurrahim Albayrak'ın, paranın temin edilmesinin ardından futbolculara, "Çocuklar paralarınızı bankaya yatırdım" dediği ve bu yüzden ikilinin aralarının açıldığı iddia edildi.

Galatasaray'ın TT Arena'daki şampiyonluk kutlamalarında saha içindeki sahneye davet edilmediği için Ali Dürüst ile birlikte Sportif A.Ş.'deki görevinden istifa eden Abdurrahim Albayrak hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.  Sabah gazetesinde yer alan haber şöyle:

İki ay önce Özbek'in telefonu çalar, arayan Albayrak'tır. Albayrak sözü fazla uzatmaz ve "Dursun Başkanım takıma 4 milyon Euro ödememiz gerek. Çocukları motive etmekte zorlanıyorum. İki gün içinde paralarını ödeyeceğimize dair söz verdim" der. 

ALBAYRAK: ÇOCUKLAR PARANIZI YATIRDIM

Özbek, "İki gün içinde halledeceğim" yanıtını verir. Özbek, iki gün sonra müjdeyi verir: "Paralar ödendi." 

Bunu duyan Albayrak, soluğu Florya'da alır ve "Çocuklar paralarınızı bankaya yatırdım" der ve bu söz Özbek'in kulağına gider. 
Özbek, ilk yönetim kurulu toplantısında Albayrak'a çıkışır ve "Parayı biz yatırdık ama sen Florya'da farklı konuşmuşsun" der. 

Albayrak kendisini savunmaya çalışsa da Özbek ikna olmaz ve "Konu kapanmıştır" der. 

MELO 'PARALARIMIZI ALBAYRAK ÖDÜYOR' DEMİŞTİ

İki ay sonra takım şampiyonluk kupasını kaldırırken oyunculara madalyasını Özbek takar, Albayrak ne sahneye davet edilir ne de kutlamalarda adı geçer... 

Melo önceki gün, "Albayrak bizim paralarımızı ödüyor" diyerek Özbek'in kulağına giden iddiaları doğrulamıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)