E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan İbrahimovic açıklaması---

Galatasaray'dan İbrahimovic açıklaması

Galatasaray'dan İbrahimovic açıklaması
04 Ağustos 2015 - 19:46 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden Zlatan İbrahimovic ile ilgili açıklamada bulundu

Galatasaray Kulübü, Zlatan İbrahimovic haberlerini yalanladı... Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz" denildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek daha önce Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Bırakın İbrahimovic’in gelmesini kendisiyle temas bile yok. 3 yıllık maliyetinin 45-50 milyon Euro’ya geldiğini de hatırlatırım. Böyle bir bütçe zaten yok" ifadelerini kullanmıştı. Özbek, bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından basın mensuplarına da "Zlatan bizim gündemimizde yoktu. Herhangi bir görüşme olmadı. Bütçesi çok yüksek. Biz takımı gençleştirme yönünde hareket ediyoruz" demişti.

Özbek ayrıca, Inter'de forma giyen Medel'i listelerine aldıklarını ve transfer için görüşmelerini sürdüklerini söyledi.

Öte yandan bugün sosyal medyada yine Zlatan Ibrahimovic fırtınası esti. Fenerbahçe taraftar gruplarından 12numara, resmi Twitter hesabından paylaştığı görselde; Galatasaray'ın İsveçli golcüye resmi teklifde bulunduğunu iddia etti. Galatasaray'ın Ibrahimovic'e sunduğu sözleşme olduğu öne sürülen görsel, kısa sürede birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Başkan Dursun Özbek'in söylediği gibi kulübün resmi internet sitesinden, Ibrahimovic haberleri hakkında açıklama yapıldı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: 
"Kulübümüz 2015-2016 sezonu transfer çalışmalarına teknik heyetimizin raporları ve bütçemize uygun olarak devam etmektedir. Yazılı, görsel ve sosyal medyada, transfer çalışmalarımız kapsamında yer almayan bir çok sporcunun spekülatif şekilde yer aldığını görmekteyiz.

Özellikle Paris Saint Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)