E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın mali kongresi başladı---

Galatasaray'ın mali kongresi başladı

Galatasaray'ın mali kongresi başladı
28 Mart 2015 - 10:56 borsagundem.com

Galatasaray’da haftalardır beklenen ve kulüpte fikri ayrılıkara neden olan yıllık olağan genel kurul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılıyor

Galatasaray'da haftalardır beklenen olağan mali genel kurul, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde başladı. Olağan mali genel kurulun ilk dakikalarında Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Mehmet Helvacı arasında yaşanan diyalog dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuva, divan başkanlığı için adayları sorarken, Mehmet Helvacı ve Metin Ünlü isimleri ortaya çıktı. Duygun Yarsuvat iki ismin aday gösterilmesi üzerine oylama yapmak istedi.

Bu sırada Mehmet Helvacı kürsüye geldi ve Duygun Yarsuvat'ın kendisine daha önce divan başkanlığı için teklifte bulunduğunu ve kendisinin de bunu kabul ettiğini söyledi. Ancak Duygun Yarsuvat'ın şuanda oylama yapmak istemesini daha önce söz almasına rağmen oylamaya sunulmak istemediği için Mehmet Helvacı kabul etmedi. Mehmet Helvacı divan başkanlığı için oylamadan affını istedi ve divan başkanlığı görevini Metin Ünlü yaptı.

Duygun Yarsuvat:

Galatasaray büyük bir kulüp, bir anonim şirketi gibi yürütülemez ve yürütülemeyeceği görülmüştür. Başladığımızda olağanüstü genel kurul yaptık, hiçbir şey saklamadık çok güzel bir resim çektik. Sizlerden en güzel desteği aldık. Galatasaray'ın içine girdiğimizde gördük ki şimdiye kadar yapılan anlaşmaların bir çoğu Galatasaray'ın lehine değildir. Görevi ilk devraldığımızda sayım yaptık, stoklara girdik. Geçmiş yıllardab bugüne kadar depolarımızda ciddi stoklar vardı. Stokların belirsiz ve şişkin olması nedeni ile azaltmaya gittik.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)