E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGodiva Türkiye’de çikolata üretiyor---

Godiva Türkiye’de çikolata üretiyor

Godiva Türkiye’de çikolata üretiyor
10 Ekim 2015 - 20:22 borsagundem.com

Murat Ülker’in 2007’de 850 milyon dolara aldığı Godiva, 8 yılın ardından Türkiye’de ilk çikolatasını üretti.

Dünyanın önde gelen çikolata markalarından biri olan ve 2007 yılında 850 milyon dolara Ülker markasıyla bilinen Yıldız Holding’in aldığı Godiva, Belçika’daki üretim üssünden sonra Türkiye’ye adım attı. Godiva, tüm hisselerini kontrol eden Ülker grubunun İstanbul Topkapı’daki fabrikasında ilk çikolatasını üretti. 
Yeni ürünün kakaosu ve içeriği tamamen Godiva ekibi tarafından hazırlanırken, Türkiye’de üretim kararının, “Global yolda ilerlerken, grup şirketlerinin bünyesinde bulunan iyi ve başarılı ürünleri farklı markalar altında değiştirerek pazara sunma stratejisi” doğrultusunda alındığı öğrenildi.
Üretilen bu ürün Godiva için oldukça yeni bir kategori. Aslında Türkiye’de “Ülker Laviva” olarak satılan ürünün şeklen aynısı. Bununla birlikte içerikleri farklı. Ancak ürün Laviva’yla birlikte fabrikada tamamen aynı kalıptan çıkıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ckync13 Ekim 2015 13:06

    kim alır kim yer..gidecek yer kalmadı. Artık sıra TORKU da. Adamlar on numara BEŞ YILDIZ sağlıklı ürün üretiyorlar. GLİKOZ KULLANMIYORLAR. SÜPER