E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGS'li taraftarlar Florya'yı yağmaladı---

GS'li taraftarlar Florya'yı yağmaladı

GS'li taraftarlar Florya'yı yağmaladı
26 Mayıs 2015 - 13:32 borsagundem.com

Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki eşyaları çaldılar

Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunu ilan ettiği akşam tüm yurtta kutlamalar yapılırken  Florya'da çok ilginç bir olay yaşandı.

Kutlama yapmak için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden yüzlerce taraftar gece boyunca büyük sevinç yaşadı. Tesislerde futbolcuların olmadığı kutlamalarda bazı taraftarlar dönüş sırasında  Galatasaray Kulübü'ne ait olan bazı eşyaları götürdü. 

Florya'da bulunan futbolcu maketleri, aslan heykeli gibi bazı eşyalar taraftarlarca yağmalandı. Bu eşyaların metrobüste taşınıp fotoğraflanması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir26 Mayıs 2015 14:16

    fener bile senin kadar yatırımcısını üzmedi,ama alacagın ahlar seni ihya etmeyecektir,cami önüne sergi açacagım,belki borcunun birazını karşılarız,kagıdı bloke ettirip danışıklı dövüş yapma,şampiyon bir takıma yakışmıyor

  • misafir26 Mayıs 2015 14:09

    şampiyon olan takımın yaptıgına bak yatırımcısını bir nebzede olsa sevindireceğine ky nin bile üç kuruşuna göz dikiyor,birdahamı tövbe size acıyorum

  • malll26 Mayıs 2015 13:55

    2 kişinin yaptığını oradaki 5-6 bin kişiye mal eden kişiye ne denir