E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamzaoğlu sonunda patladı---

Hamzaoğlu sonunda patladı

Hamzaoğlu sonunda patladı
06 Mart 2015 - 03:39 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu: Kulüpte kiminle futbolcu konuşsam bahsedilen en ufak para 2.5-3 milyon euro. Kulüp sanki soyulmuş...

Aralık 2014'te imza attıktan sonra sadece Galatasaray'da değil, türkiye ligi'nde de dengeleri değiştiren Hamza Hamzaoğlu, takımın dinamikleriyle oynadı. Bir yandan önümüzdeki sezonun planlarını yapan hocanın derdi büyük...

Florya'da dostlarıyla dertleşen sarı-kırmızılı teknik adam, "Bu kadar kolay para harcanır mı? Kime selam versem, futbolcudan bahsetsem, bir çalışma yapalım desem bana 2.5-3 milyon Euro’dan bahsetmeye başlıyor. Bu mantalite ile kulübün bu ekonomik sıkıntıları çekmesi anormal değil. Kulüp görevlileri 5 bin lira maaş alıyorlar fakat milyon Euroları kolayca telaffuz ediyorlar” ifadelerini kullandı.

"BENİ KORKUTUYOR"

Hamza Hamzaoğlu'nun futbolcu bonservisleri ve ücretleri konusunda şikayetleri bunlarla da sınırlı değil. Akhisar Belediyespor’u çalıştırırken futbolculara maksimum 300 bin Euro verdiklerini hatırlatan genç teknik adam, "Benim alışamadığım, çok uçuk, gerçekçi olmayan ücretler bunlar; bu kadar yüksek rakamların telaffuz ediliyor olması beni korkutuyor. önümüzdeki sezon 35 oyuncumuz kalacak ve 28 futbolcuyla sınırlandırılacak. nasıl bir politika izlenecek bilmiyorum" diyerek Galatasaray’ın önümüzdeki sezon için nasıl bir çıkmazda olduğunun da altını çizdi... (Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)