E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHava sıcaklıkları düşecek---

Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıkları düşecek
06 Ekim 2015 - 07:27 borsagundem.com

Yurdun batı kesimlerinde hava sıcaklıklarında düşüş bekleniyor

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Bu gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Adana ile Hatay'ın kıyılarında, yarın (Salı) Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun
güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Sivas, Bingöl, Ağrı, Iğdır ve Ş.Urfa çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Isparta ile Afyo'un doğusunda kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile doğu bölgelerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)