E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİki hisse en beğenilenlerden çıkarıldı---

İki hisse en beğenilenlerden çıkarıldı

İki hisse en beğenilenlerden çıkarıldı
22 Mayıs 2015 - 10:33 borsagundem.com

Deutsche Bank, en beğendiği hisseler listesinde değişikliğe gitti

Türk hisse senedi piyasasında değerlemeleri ucuz göründüğünü, ancak seçimler öncesinde sürdürülebilir bir toparlanmanın muhtemel olmadığını ifade eden Deutsche Bank, son 2 haftadın yaşan yukarı hareketin ise ucuz değerlemelere tepki, düzeltme olduğunu vurguladı. 
Türk hisse senedi piyasasında farklılışan iş modellerine sahip ve/vaya aşırı satım bölgesinde olduğuna inanılan şirketlere odaklanmaya devam ettiklerini belirten Deutsche Bank, en çok ve en az beğendiği hisseler listelerinde değişiklik yaptı.
En çok beğendiği hisseler listesine gelecek nakit akışı görünümünde işileşme olduğuna inandığı Aksa Enerji'yi ekleyen Deutsche Bank, listeden Ford Otosan ve Türk Telekom'u çıkardı. Deutsche Bank, Ford Otosan ve Türk Telekom'un piyasanın üzerinde performans gösterdiklerini, Türk Telekom'un 21 Nisan'dan bu yana ABD Doları cinsinden yüzde 16
getiri sağladığını, BIST 100'de ise artışyın yüzde 7'de kaldığını vurguladı.
Deutsche Bank, en az beğendiği hisseler listesinden ise Tekfen Holding'i çıkardı. 
Deutsche Bank'ın en beğendiği hisseler listesinde, Akbank, Aksa Enerji, Aygaz, Emlak Konut GYO, Sabanci HOlding ve THY yer aldı.
En az beğenilen hisseler listesinde ise Akenerji, Albaraka Türk. Koza Altın, Petkim ve Şişe Cam var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)