E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaINFORCE finans eğitimini ayağınıza getiriyor---

INFORCE finans eğitimini ayağınıza getiriyor

INFORCE finans eğitimini ayağınıza getiriyor
13 Ekim 2015 - 09:58 borsagundem.com

Trafik, zaman, mekan derdi yok. Bilgisayarın başına geçin, internet üzerinden düzenlenen eğitime katılın…

Sermaye piyasası ve finans eğitimlerine katılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. INFORCE Eğitim ve Danışmanlık tarafından internet üzerinden düzenlenen eğitimlerle (webinar) sermaye piyasaları ve finans konularında merak ettiklerinizi size uyan zaman ve mekânda rahatınızı bozmadan öğrenin.

Sizin Belirlediğiniz Mekânda, Sizin Belirlediğiniz Zamanda Eğitim
INFORCE webinarlarının en büyük avantajı internet üzerinden düzenleniyor olması. Hafta içi farklı zaman dilimlerinde açılan eğitimlerden size uyan zamanı seçin, trafik derdi olmadan, kendi belirleyeceğiniz rahat bir mekânda bilgisayarınızın başına geçerek eğitimlere katılın. Üstelik internetin sağladığı maliyet avantajı nedeniyle çok uygun fiyatlarla.

Önce Kayıt Yaptıranlara Sürpriz!
Webinarlara kayıt olan ilk on kişiye 1 aylık FİNNET2000 Borsa Bilgi Servisi üyeliği hediye edilecektir.

Eğitimler Hakkında Bilgi ve Kayıt
Eğitimler hakkındaki geniş bilgiye http://inforceed.com/tr/Egitim bağlantısından ulaşabilir, webinarlarla ilgili açılan sayfalarda yer alan "Eğitim Kayıt" düğmesine basarak kaydınızı yapabilirsiniz. Diğer sorularınızı [email protected] adresine mesaj göndererek veya (232) 484 3526-27 numaralı telefonlardan bizi arayarak iletebilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)