E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul için yağış uyarısı---

İstanbul için yağış uyarısı

İstanbul için yağış uyarısı
10 Şubat 2016 - 10:48 borsagundem.com

Meteoroloji'den İstanbul için şiddetli yağış uyarısı geldi.

Hava durumu son raporlar açıklandı, Meteoroloji'den İstanbul için şiddetli yağış uyarısı geldi. Yetkililer, sağanak yağışın bu  akşam saatlerinde etkili olacağını açıkladı.  Yakın zamanda özellikle batı bölgelerde kar yağışı beklenmediği vurgulandı.
 

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve İzmir'in Çeşme ilçesi ile gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞIŞ GELİYOR!

İstanbul hava durumu için meteoroloji son tahminleri açıkladı bu akşam şiddetli yağış geliyor. Özellikle batı bölgelerde etkili olacak yağışların akşam saatlerinde başlaması bekleniyor.

İstanbul hava durumu için bugün en yüksek sıcaklık 11 derece olacak. Hafta sonuna doğru hava sıcaklığı artacak.

FIRTINAYA DİKKAT!

Rüzgarın yarın (çarşamba) sabah saatlerinden sonra kuvvetini artırarak Batı Karadeniz'in Batısı, Marmara ve Ege'de güney ve güneybatı (kıble ve lodos) yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer Marmara'da 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına, Kuzey Ege'de zaman zaman 8 ila 10 (75-105 km/s) kuvvetinde tam fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın perşembe günün öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

LODOS ETKİSİNİ YER YER ARTTIRACAK!

 10.02.2016 Çarşamba sabah saatlerinden 11.02.2016 Perşembe sabah saatlerine kadar Marmara ve Ege Bölgesinde etkili olması beklenen kuvvetli lodosun; Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de fırtına şeklinde (60-90 km/s) eseceği tahmin edildiğinden başta hava, kara ve deniz ulaşımında olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, baca gazı ve soba zehirlenmeleri vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve İzmir'in Çeşme ilçesi ile gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgesi'nde etkili olması beklenen kuvvetli (30-60 km/s) lodosun; Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de yer yer fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

BATI'DA SICAKLIK ARTIYOR

Kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege Bölgesi'nde kuvvetli (30-60 km/s), zamanla kısa süreli fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)