E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da polise silahlı saldırı---

İstanbul'da polise silahlı saldırı

İstanbul'da polise silahlı saldırı
24 Kasım 2015 - 07:36 borsagundem.com

Sancaktepe'de şüpheli olarak aranan Bulgaristan plakalı bir otomobilden polisin 'dur ihtarına silahla karşılık verildi

Polis ve şüpheliler arasında çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı. Şüpheliler yaya olarak kaçarak izlerini kaybettirdi. Olay İnönü Mahallesi Minber Sokakta saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Polis ekipleri, içerisinde uzun namlulu silahlı şahısların bulunduğu ihbarı yapılan bir otomobili aramaya başladı. Şüpheli otomobili Minber Sokak'ta gören polis ekipleri aracı durdurmaya çalıştı.

ŞÜPHELİLER YAYA OLARAK KAÇTI

Şüpheli CP 8845 AP Bulgaristan plakalı otomobilden Polisin 'dur' ihtarına silahla karşılık verilmesi üzerine polis ve şüpheliler arasında çatışma çıktı. Polisin açtığı ateş sonucu şüpheli otomobile çok sayıda mermi isabet etti. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheli 2 kişi yaya olarak ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

ŞÜPHELİ TAKSİCİ YERE YATIRILDI

Olay yerine yakın Demokrasi Caddesi üzerindeki kaymakamlık binası önü ve çevresinde önlem alan polis, şüphelendiği bir taksiyi durdurarak, taksi şoförünü yere yatırdı. Üst araması yapılan taksicinin üzerinden ve arabasından herhangi bir suç unsuru bulunamadı. Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polisin zırhlı araçlarla ilçedeki arama çalışmaları sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)