E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte dev derbinin 11'leri---

İşte dev derbinin 11'leri

İşte dev derbinin 11'leri
24 Mayıs 2015 - 18:36 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun son derbisinde lider Galatasaray ile üçüncü sıradaki Beşiktaş karşılaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasının sezonun en kritik maçlarından birinde Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk ediyor.

İŞTE İLK 11'LER...
GALATASARAY:  Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Hamit, Melo, Snerijder, Selçuk, Yasin, Burak

BEŞİKTAŞ: Günay - Serdar, Sivok, Atınç, Opare - Kerim, Atiba, Sosa, Tolgay, Necip - Demba Ba

Galatasaray kafilesi derbi için tesislerden ayrıldı
spor toto süper lig'in 33'üncü haftasında bu akşam sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray, tesislerden ayrıldı. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak derbi maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkış yapan kafileyi Sarı-kırmızılı taraftarlar coşkuyla uğurladı. Tesisler önünde toplanan bir grup taraftar, tezahüratlar eşliğinde meşale yakarak kafileyi derbi maç için uğurladı. Takım otobüsü taraftar yoğunluğundan güçlükle tesislerden ayrıldı.

Ev sahibi Galatasaray, derbiyi kazanarak, Fenerbahçe ile yalnız kaldığı şampiyonluk yarışında yakaladığı büyük avantajla son haftaya girmek amacında. Şampiyonluk yarışına geçen hafta Torku Konyaspor yenilgisiyle havlu atan Beşiktaş ise deplasmandan galibiyetle ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak istiyor.

Derbi, haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendiriyor. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak için derbide Galatasaray'ın puan kaybını bekleyip, 25 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda İstanbul Başakşehir'i yenmeye çalışacak. Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta öncesi lider Galatasaray'ın 73, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 70, üçüncü Beşiktaş'ın ise 66 puanı bulunuyor.

SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)