E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Trabzonspor'un yeni hocası---

İşte Trabzonspor'un yeni hocası

İşte Trabzonspor'un yeni hocası
01 Temmuz 2015 - 23:35 borsagundem.com

Trabzonspor, Şota Arveladze ile anlaşmaya vardı. Kampa Gürcü teknik adam yönetiminde gidilecek

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın ardından teknik direktörlük görevine Şota Arveladze getiriliyor.

Lig TV'nin iddiasına göre Ersun Yanal ile akşam saatlerinde yollarını ayıran Trabzonspor, gün bitmeden Şota Arveladze'yi takımın başına getirdi. Kayserispor ve Kasımpaşa'yı çalıştıran, futbolculuk kariyerinde de Trabzonspor forması giyen Arveladze, Trabzon'u yakından tanıyor olmasının verdiği avantajla Bordo-mavili kulüpte başarılı olmanın yollarını arayacak.

YANAL İLE İPLER NASIL KOPTU?
Teknik direktör Ersun Yanal, kadro dışı bıraktığı Kevin Constant'ı yeni sezon öncesinde affetmeyince, devreye yönetim girmiş ve oyuncuyu kamp kadrosuna dahil etmesini Yanal'dan istemişti. Çıkan kriz sonucu Ersun Yanal istifa etmişti. İstifa sonrası açıklamalarda bulunan başkan yardımcısı Ali Uzunay, Yanal ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını duyurmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kara02 Temmuz 2015 18:00

    futbolcu için hoca gönderen takımız en iyisi digitürk ü iade etmek. Fenerbahçe bu hocayla şampiyon oldu geçen sene kendi kurmadığı takımı yönetti 2-3 yıl şampiyon olmayalım ama istikrarımız olsun hocaya sabretseydik keşke

  • yusuf yıldız02 Temmuz 2015 00:18

    constant uğruna hocayı gönderen yönetimin canı cehenneme...şotayla bu işin olmayacağını futboldan anlayanlar bilir..yaık bu senede heba oldu şimdiden..gerçi bu ahmak taraftara da böyle yönetim revadır..