E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKamer Genç ağır hasta---

Kamer Genç ağır hasta

Kamer Genç ağır hasta
01 Temmuz 2015 - 12:40 borsagundem.com

Türk siyasetinin en renkli simalarından Kamer Genç hastaneye kaldırıldı

6 dönem milletvekilliği yapan ve son seçimlerde sağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmeyen Kamer Genç, önceki gün hastaneye kaldırıldı. Ankara’da özel bir hastanede tedavi gören Genç’in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

CHP’nin eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, pankreas kanseri teşhisiyle uzun süre Amerika’da tedavi görmüştü. Tedavinin ardından mayıs ayında Türkiye’ye dönen Genç, memleketi Tunceli’de CHP’li milletvekilleri ile seçim çalışmalarına katılmıştı.

Genç, geçtiğimiz gün hastalığının ağırlaşması nedeniyle hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç ilk müdahalenin ardından Ankara’da özel bir hastaneye nakledildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki akşam Genç’i hastanede ziyaret etti.

1940 doğumlu Genç; Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Doğru Yol Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekilliği yaptı. 6 dönem Meclis’te bulunan, Danışma Meclisi üyeliği de yapan Genç, 2001-2002 yılları arasında da TBMM’de Meclis Başkanvekilliği görevini üstlendi.. 24. Dönemde CHP’den Tunceli Milletvekili olan Genç, 7 Haziran genel seçimlerinde sağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmemişti. Genç’in aday gösterilmediği Tunceli’den CHP, son seçimlerde milletvekili çıkaramadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM01 Temmuz 2015 23:54

    fatih fatih fatih OTARAFIN TREN SEFERLERİNİ İZLEMEKTEN ŞALTERİN YANMIŞ.EY ruhen ölmüş kişi BİLKİ; ALEVİ DİNİNDE FANTESTİK " CENNET CEHENNEM " GİBİ SAÇMA KAVRAM YOKTUR..fatih faith fatıh cehaletin ve KÖR VİJDANIN KARŞISINDA İNSAN ŞAŞIYOR SENİN GİBİ TÜRLERİN YERİ DÜNYA OLMASA GEREK..

  • fatih fatih fatih 01 Temmuz 2015 19:59

    ne ekersen onu biçersin oraya gitmeye gelmeye gerek yok eğitim seni cennete götürmez heppimiz oraya gideceğiz.ama cennete ama cehenneme ortası yok .

  • Bükülmez 01 Temmuz 2015 17:10

    Bu fatih fatih denen arkadaş gittide geldi oralara heralde .ey yüce allah ım şu yorumları görünce egitimin şart olduguna bir kez daha inandım

  • fatih fatih fatih01 Temmuz 2015 16:22

    inşallah yakın zamanda gideceği yere gider onu azablı bir yer bekliyor cehennem ateşii

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM01 Temmuz 2015 13:07

    AÇIK SÖZLÜ, SÖZÜNÜ ESİRGEMEYEN akp DEN ÖLÜM TEHDİDİ ALMIŞ YÜREĞİ İNSAN SEVGİSİ VE HALKININ İYİLİĞİ İÇİN ATAN KAMER GENÇ BEYFENDİYE GEÇMİŞ OLSUN DİYOR ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.AYRICA SÖZÜNDE DURMASINI İSTİYORUM akp Yİ YENMEDEN TOPRAĞA GİRMEYECEĞİM SÖZÜNÜ. ACİL ŞİFALER GÜZEL İNSAN.

  • Vatansever01 Temmuz 2015 12:49

    ammmaaaan ha biryerlere gideyim demiyesin ,,,,Turkiye sensiz ne yapar hele chp