E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKurban vekalet fiyatları belli oldu---

Kurban vekalet fiyatları belli oldu

Kurban vekalet fiyatları belli oldu
02 Eylül 2015 - 12:14 borsagundem.com

Kızılay, Kurban Bayramı'nda kesim yapmak istemeyenlerin ödemesi gereken velaket fiyatını açıkladı

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, bu yıl da sürdürdükleri ’Vekaletle Kurban Kesimi Kampanyası’na destek olunmasını istedi.

Vekaletle kurban kesim ücretinin ülke sınırları içinde 690, yurt dışında ise 435 lira olduğunu belirten Saygılı, "Bağışlar için 4 taksit imkanı bulunuyor. Vekaletinizle amacına ve kuralına uygun şekilde kesilen kurban, kavurma olarak konservelere dolsun, bütün yıl ihtiyaç sahiplerine ulaşsın. Bayramın bereketi de yıl boyu sürsün" dedi.

’İYİLİK PAYLAŞALIM’ 

Kurbanın ’paylaşmak’ anlamına geldiğini anlatan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, "Kurban dayanışma ve kardeşliğin pekişmesi demektir. Gelin her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ihtiyaç sahiplerinin aşına katık olalım. Ekilen iyilik tohumlarının yeni nesillerin de iyiliklerine açılan bir kapı olduğunu bilelim" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne hayrı!03 Eylül 2015 15:32

    Bence yönetimi hukuk, düzen, yasa tanımayan bir devletin herhangi bir kurumuna bağış yapmak için keş olmak lazım...

  • Şahin kus03 Eylül 2015 14:01

    Hala bu vaatlere inanan insanlar var

  • SADAKATİN BEDELİ.02 Eylül 2015 18:20

    Ben bir akp li oarak kekşe sayın kılıçtaroğlu gelebilseydide alacağımız emekli maaşlarımızdan KURBA,NIMIZI allah İÇİN KESECEKTİK ama olmadı bende destek verdiğim halde genede seçime gitsem ailemlen beraber genede CHP ye oyumuzu attıracağım.akp biz<e doğru dürüst zam bile vermedi birde utanmadan sıkılmadan devamlı telefonlarımıza mesajlar çekerek bizlerden oy bekliyorlar önce söylediklerinizi yapın emeklilerin maaşlarını en azından 1500 tl ye çıkartın sonrada topraktan hisseli evlere katmülkiyeti kanunu çıkartıpta bizlerin tapularını değiştirecektiniz bizler söylenenleri unutmadık ne bu dünyada nede ahirette sizlere olan haklarım hepinize HARAM olsun.