E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMaçın kahramanı konuştu: Hak ettik---

Maçın kahramanı konuştu: Hak ettik

Maçın kahramanı konuştu: Hak ettik
31 Ağustos 2015 - 04:38 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldız futbolcusu Luis Nani, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'ye Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında galibiyeti getiren golleri atan Luis Nani, hak ederek kazandıklarını söyledi.

Luis Nani, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son dakikada attığı golle adil bir sonucun ortaya çıktığını vurgulayarak, "Adil bir sonuç oldu. Üstün olan taraf bizdik. Son dakikaya kadar golü aradık. Rakibimizin hiçbir pozisyonu yoktu. Bir kontra ataktan gol buldular. Maçı kazanmayı kesinlikle hak ettik. Atromitos maçından sonra yorulmuştuk. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık" dedi.

Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda kendisine yapılan harekete penaltı verilmediğini söyleyen Nani, "Net bir penaltımız vardı. Çalmadı hakem. Hakemin fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Penaltıyı verseydi maç bu kadar zora girmezdi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sakatlanan ve ikinci yarıya devam edemeyen sarı-lacivertlilerin Senegalli futbolcusu Abdoulaye Ba'nın sol kasık bölgesinde ikinci derecede yırtık şüphesinin olduğu belirtildi. Fenerbahçe, milli takım arası sebebiyle 2 gün izin yapacak ve hazırlıklarına 2 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Kadir Bekmezci: "Hakem bizi bitirdi"

Antalyasporlu futbolcu Kadir Bekmezci, Luis Nani'nin attığı frikik golünden önce faul olmadığını iddia etti.

Kadir Bekmezci, Kadıköy'e 3 puan için geldiklerini ancak son dakikada maçı kaybettiklerini anlatarak, "İlk yarının sonlarında gol yedik. İkinci yarı çevireceğimizi düşünüyorduk maçı. Maç 1-1 bitecekken hakem son dakikada faul verdi. Pozisyonun içindeydim faul yoktu, hakem bizi bitirdi. Hakem iyi niyetliydi. Son pozisyonda hepimiz itiraz ettik. Hakem çaldı yapacak bir şey yok. Hakemler Anadolu takımına karşı biraz etkileniyor, bir puanı hak ediyorduk" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)