E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilli Takım'ın ilk 11'i belli oldu---

Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu

Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu
13 Ekim 2015 - 20:53 borsagundem.com

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri A Grubu'nda Türkiye, son hafta maçında İzlanda'yı konuk edecek

Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak Türkiye-İzlanda karşılaşması, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Antonio Damato ve Carmine Russo'nun ilave yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Andrea Padovan olacak.

TÜRKİYE(4-2-3-1)
Volkan - Şener, Serdar, Hakan, Caner - Selçuk, Ozan - Volkan Şen, Oğuzhan, Arda - Hakan Çalhanoğlu

İZLANDA(4-4-2) (MUHTEMEL)
Kristinsson - Saevarsson, Arnason, R.Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, G.Sigurdsson, Halfredson, Bjnarsson - Finnbogason, Sigthorsson

Milliler, İzlanda'yı yenmesi ya da rakibiyle berabere kalması durumunda play-off turuna katılım hakkı kazanacak. Ay-yıldızlılar, rakibine mağlup olması halinde ise play-off'a kalabilmek için Hollanda'nın evinde Çek Cumhuriyeti'ne puan kaybetmesini bekleyecek.

EN İYİ 3.'LÜK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR!
Dün oynanan ve A Milli Takımımızı yakından ilgilendiren maçta EURO 2016 Elemeleri C Grubu'nda İspanya, deplasmanda Ukrayna'yı 1-0 yendi. Böylece Ay-Yıldızlılar'ın en iyi 3. olma şansı devam etti.

Ay-Yıldızlı ekip, eğer Konya'da ağırlayacağı İzlanda'yı mağlup eder, Kazakistan da deplasmanda Letonya'yı devirirse EURO 2016'ya en iyi 3. olarak direkt gidebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)