E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakMilyonlarca emekliye 4 bin 354 ev---

Milyonlarca emekliye 4 bin 354 ev

Milyonlarca emekliye 4 bin 354 ev
30 Kasım 2015 - 07:52 borsagundem.com

Hükümetin emeklilere 250 TL karşılığında vereceği ev sayısı belli oldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında ilk aşamada 17 ilde inşa edilecek toplam 4 bin 354 konut için 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında emeklilerin ön taleplerini alacak. Bu kapsamda konut sahibi olmak isteyen emekliler kimlik kartları ile ilgili bankalara başvurularını yapabilecekler. 

Emeklilerin yüzü gülecek 

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, projenin amacının konut sahibi olmayan emeklilerin yüzünü güldürmek olduğunu belirterek, "Üretim felsefemizin temelini oluşturan dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza dönük konut üretimlerimizde emeklilerimize yüzde 25 kontenjan ayırıyoruz" diye konuştu. Talep doğrultusunda, 'emeklilere özel' projeler geliştirdiklerini aktaran Turan: "Dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira gibi düşük taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÇİLELİ ARKADAŞ.02 Aralık 2015 18:47

    Sizler ev yapıp satacağınıza önce bu MİLLETE verdiğiniz sözleri tutun hani KAT MÜLKİYET kanunu çıkartacaktınızda arsa hisseli tapular değişecekti ben sizlere inandım güvendim dairemi satamadım zor duruma düştüm beni zor duruma düşürenleri yüce ALLAH,ımda benden beter günlere düşürsün.aminnnnnnnnnnnnn.bu yüzden önce verdiğiniz sözleri tutun bunları söyleyende sayın erdoğandır.gidin ona sorun.

  • Emeksiz30 Kasım 2015 22:43

    Aha ah ah..Bursa da yanlız bir uyanık emekli derneğine sizi kurasız evsahibi yapacağım diyerek 20 Tl karşılığında 5000 emekliyi kaydetmişti..