E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Koç'un adı Yalova'da yaşayacak---

Mustafa Koç'un adı Yalova'da yaşayacak

Mustafa Koç'un adı Yalova'da yaşayacak
10 Şubat 2016 - 14:10 borsagundem.com

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Yat Limanı'na Mustafa Koç Marina adının verilmesini teklif etti

Yalova Belediyesi geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un adını Yalova'da ölümsüzleştirmek için kolları sıvadı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Koç Holding Yönetim Kurulu'na bir dilekçe göndererek Yalova'da Koç Holding'e ait Setur Marina tarafından işletilen Yalova Yat Limanı'na Mustafa Koç'un adının verilmesini teklif etti. 

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, başarılı iş adamının genç yaşta hayatını kaybetmesinin ülkede derin üzüntüye sebep olduğunu hatırlatarak, "Mustafa Koç'un ne kadar sevildiği ortaya çıktı. Koç ailesi ülke açısında çok önemli bir aile. Çok sayıda insana ekmek veriyorlar. Bu aileye olan sevgi ve sempatiyi görünce, 'Bir şey yapılmalı, Mustafa Koç'un adı bir yerde yaşatılmalı' diye düşündüm. Yalova'da ki Setur Marina'da Koç ailesinin bir yatırımı. Onun adının yaşatılması için önemli. Koç Holding'e gönderdiğim bir yazı ile Mustafa Koç'un adının Yalova'daki Setur Marina tarafından işletilen yat limanına verilmesi konusunda bir girişimde bulunduk" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)