E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPandev Galatasaray'a geldiğine pişman---

Pandev Galatasaray'a geldiğine pişman

Pandev Galatasaray'a geldiğine pişman
28 Mart 2015 - 07:14 borsagundem.com

Galatasaray forması giyen Makedon oyuncu Goran Pandev, bomba gibi bir açıklamada bulundu

Galatasaray forması giyen Makedon oyuncu Goran Pandev, sarı kırmızılı takımdaki geleceğine ilişkin oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki deneyimli oyuncu, Galatasaray'a transfer olması ile ilgili olarak "pişmanlık duyduğum bir tercih" yorumunu yaptı ve sezon sonunda İtalya'ya dönmeyi istediğini söyledi.

Pandev'in sözleri şu şekilde;

"Genoa'ya transfer olmak isterim. Çok güzel bir şehir aynı zamanda pırıltılı ve önemli bir kent. Ancak ilk olarak Galatasaray'da yarım kalan işimi bitirmeliyim. Daha burada zamanım var. İtalya'da uzun yıllar geçirdim ve daha sonrayurtdışı tecrübesi yaşamak istediğim için Napoli'den ayrıldım. Sonrasında neler yaşandığını zaten biliyorsunuz. Umarım buradaki işim mümkün olduğunca kısa süre içinde biter ve İtalya'ya dönerim"

"Galatasaray'da işler kötü gitti ama bunlar hayatın içinde olan şeyler. Galatasaray'da bir çok sıkıntı yaşadım. Cesare Prandelli gönderildi ve sakatlıklar yaşandı. Umarım sezon sonunda İtalya'da dönebilirim"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)