E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan'dan flaş derbi tahmini!---

Rıdvan'dan flaş derbi tahmini!

Rıdvan'dan flaş derbi tahmini!
24 Mayıs 2015 - 20:13 borsagundem.com

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde 11'ler belli olunca Rıdvan Dilmen'den eleştiri geldi.

NTVSPOR'da %100 Futbol'da 11'leri analiz eden Dilmen, Hamza Hamzaoğlu ve Slaven Bilic'in kendisine göre doğru olmadığını savundu. İşte Rıdvan Dilmen'in o açıklamaları...

Öncelikle vefat eden Galatasaray taraftarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatta devam ediyor, üzülüyoruz tabii ki. Çon enteresan kadrolar geldi.

Psikolojik faktörlerden bahsederken takımların sağlıklı durumlarına bakmak lazım. Beşiktaş adına prestij maçı olsa da ikincilik için önemli görünen bir maç. Galatasaray ise aç. Kadrolar bunları yansıtıyor.

Ancak görülüyor ki, iki takımın orta sahalarına bakınca Beşiktaş'a da Galatasaray'a da 1 puan yetiyor gibi!

Açıkçası Melo, Selçuk, Hamit'in birlikte oynaması şu demek; tok bir orta saha, sağlam bir orta saha demek. Melo, Selçuk, Hamit kazanmak zorunda olduğun maçta oynar mı? Bir diğer taraftan prestij maçı, ikincilik maçı belki Oğuzhan iş yapmaz mı deyip, Necip'i kullanan bir teknik adam. Beşiktaş'ın kaybedecek neyi var? Kazanacak prestiji. Bir taraftan 3 puanı cebine koyup, Fenerbahçe'yi daha çok strese sokacağına daha tok orta sahayla mücadele eden bir Hamza hoca var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)