E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSabancı yerli yatırımcılara da satış yapacak---

Sabancı yerli yatırımcılara da satış yapacak

Sabancı yerli yatırımcılara da satış yapacak
21 Nisan 2015 - 08:52 borsagundem.com

Kordsa'nın nitelikli yabancılara hisse satışına yerli yatırımcılar da eklendi

Sabancı Holding, Kordsa'nın yüzde 25 hissesini satıyor. Daha önceki açıklamalarda sadece nitelikli yabancılara satış yapılacağının duyurulmasının ardından bugün de şirketten yeni açıklama geldi. Sabancı Holding, Kordsa Global'de, nitelikli yerli yatırımcılara da hisse satışı yapacak.

Konuyla ilgili KAP'a şu açıklama geçildi:

Şirketimiz tarafından 9 Nisan 2015 ve 20 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen özel durum açıklamaları ile  iştiraklerimizden Kordsa Global Endüstriyel İplik ve Kord Bezi Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de ("Kordsa") sahip olduğumuz şirket sermayesinin %25'ini temsil eden toplam 48.632.269,00.-TL nominal değerli payların çeşitli uluslararası nitelikli yatırımcılara satış sürecinin ("İşlem") başlatıldığı açıklanmıştı.

9 Nisan 2015 ve 20 Nisan 2015 tarihli özel durum açıklamalarımızda yalnızca uluslararası nitelikli yatırımcıların hedeflendiği belirtilmiş olmakla birlikte, bu özel durum açıklamalarını takiben yurtiçi nitelikli yatırımcılardan gelen talep üzerine Şirketimiz kararı ile yurtiçindeki nitelikli yatırımcılar da İşlem kapsamına alınmıştır.

İşlem çerçevesinde sadece nitelikli yatırımcılara satış gerçekleştirilecek olup, herhangi bir ülkede halka arz işlemi gerçekleştirilmeyecektir. İşlem yalnızca nitelikli yatırımcılara yapılacak satışları kapsamakta olduğu için, Türkiye'de de halka arz niteliğini taşımayacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)