E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri medyaya ateş püskürdü---

Sabri medyaya ateş püskürdü

Sabri medyaya ateş püskürdü
17 Nisan 2015 - 08:02 borsagundem.com

Galatasaray'ın yıldızlaşan dev oyuncusu Sabri Sarıoğlu sessizliğini bozdu

Galatasaray’ın Türkiye Kupası’nda Manisa ile oynadığı rövanş maçında ilginç bir an yaşanmıştı. Melo ikinci yarıda oyundan çıkarken, kaptanlık pazubandını Sabri’ye bıraktı. Ancak tecrübeli futbolcu sert bir ifadeyle bandı Emre Çolak’a iletti. Maç içinde bu durum fazla önemsenmedi, ancak Sabri’nin bu hareketiyle kendince bir tavır koymaya çalıştığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Sabri, sezon başında kadro dışı bırakılmış ve kaptanlık Selçuk’a verilmişti. O dönemde Selçuk, Sneijder ve Melo gibi isimler pazubandı takıyordu. Sabri, kendisi kadroya döndükten sonra kaptanlığı alamadığı için kızgınlığını sürdürüyor. Zaman zaman Selçuk’la da kavga eden Sabri, işte bu yüzden Melo’nun verdiği bandı kabul etmedi.

İşler yoluna girmişken...

Hatta Sabri’nin yakın çevresine, “Yaptığım hareketi gördünüz mü, tavrımı koydum, medya bunu da yazsın” gibi ifadeler kullandığı öğrenildi. Tam da Galatasaray’da işler yolunda giderken ve takım şampiyonluğa kenetlenmişken Sabri’nin yaptığı bu hareket, camiadan büyük tepki gördü. Sarı-Kırmızılı kulübün önde gelenleri, yeni sezonla birlikte Sabri’yle yolların ayrılması gerektiğini dile getiriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)