E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaShakhtar beraberliği hisseleri düşürdü---

Shakhtar beraberliği hisseleri düşürdü

Shakhtar beraberliği hisseleri düşürdü
30 Temmuz 2015 - 06:01 borsagundem.com

Fenerbahçe AŞ'nin hisseleri, Shakhtar Donetsk beraberliği sonrası yüzde 3.52 düştü

Güvenlik endişeleri ve kurdaki yükselişin etkisiyle geçen haftadan beri sert satışlarla karşılaşan hisse senetleri piyasasında önceki gün gözlenen tepki alımları dün sınırlı şekilde devam etse de, endeks kapanışa doğru kazanımlarını geri vererek yatay kapandı

Günü yüzde 0.07 yükselişle tamamlayan BIST-100 endeksinde FED toplantısından gelebilecek açıklamalar öncesi temkinli davranan yatırımcıların da etkisiyle işlem hacmi de sınırlı kaldı.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile berabere kalarak tur şansını deplasmana bırakan Fenerbançe’nin hisseleri dün yüzde 3.52 düştü. İstifaların yaşandığı Trabzonspor’un hisseleri ise yüzde 8.05 değer kaybetti.

Galatasaray hisseleri yüzde 2.6 düşerken, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 2.44 prim yaptı.  
 
NOT DÜŞMEZ

Bu arada Reuters, not kuruluşu  Moody’s’in gelecek hafta Türkiye’nin kredi notu ve görünümü değerlendirmesinde bir değişikliğe gitmesinin beklenmediğini ancak siyasi belirsizliğin sürmesi, güvenlik risklerinin devam etmesinin ‘yatırım yapılabilir’ seviyedeki kredi notu üzerinde yıl sonuna doğru risk oluşturabileceği yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)