E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporShaktar - Fenerbahçe maçının kanalı değişti---

Shaktar - Fenerbahçe maçının kanalı değişti

Shaktar - Fenerbahçe maçının kanalı değişti
28 Temmuz 2015 - 19:50 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Şampiyonalr Ligi'ne kalabilmek için mücadele edeceği Shaktar Donetsk maçının rövanşı sürpriz bir kanalda olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını ağırlayacak Fenerbahçe, tur için avantajlı skor elde etmek istiyor.

Bu akşam Saracoğlu’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak mücadele D-Smart ekranlarında olacak. Ancak rövanş maçı sürpriz bir kanalda olacak..

RÖVANŞ MAÇI DIGITURK’TE
Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe rövanş maçı yayın hakkını Digitürk satın aldı. Rövanş karşılaşması, Digiturk üyelerine de ücretli olacak. Kanal 203 ve Digiturk Play, izle-öde sistemi ile aktif olacak.

BATI UKRAYNA’DA OYNANACAK
Ukrayna’daki iç karışıklıklar nedeniyle Donetsk’te değil, Batı Ukrayna’da, Polonya sınırındaki Lviv kentinde yapılacak karşılaşma 5 Ağustos çarşamba günü oynanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • slm29 Temmuz 2015 00:27

    ondan sonra spor gelışmedi stadlar boş futbol sevgısımı bıraktınız dininiz imamınız para olmuş nasıl bir memleket olduk atam kalkta gör...