E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklarda değişim beklenmiyor---

Sıcaklıklarda değişim beklenmiyor

Sıcaklıklarda değişim beklenmiyor
02 Aralık 2015 - 07:38 borsagundem.com

Meteoroloji İşleri'nden yapılan açıklamaya göre hava durumunda değişim beklenmiyor

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Marmara'nın doğusu, Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya, Afyonkarahisar, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Erzincan, Tunceli, Ardahan, Bingöl, Şırnak, Hakkari 
ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyıları, Marmara'nın doğusu Afyonkarahisar, Kütahya, Şırnak, Siirt ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Batı ve Doğu 
Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği bekleniyor. Yarın (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz bölgesi ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde etkili olacak yağışların  Zonguldak, Bartın, Düzce, Rize çevreleri ile Artvin ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur (21-50mm), Kastamonu, Bolu ve Karabük ile Zonguldak, Bartın ve Düzce'nin 500 m üzeri yüksek kesimlerinde yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması bekleniyor. 
Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kıyılarında kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)