E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklarda yükseliş bekleniyor---

Sıcaklıklarda yükseliş bekleniyor

Sıcaklıklarda yükseliş bekleniyor
10 Şubat 2016 - 07:13 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre  Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinde Edirne, Çanakkale ve İzmir'in Çeşme ilçesi ile gece saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Bolu ve Düzce çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Ege Bölgesi'nde etkili olması beklenen kuvvetli (30-60 km/s) lodosun  
Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de yer yer fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Ege km/s), zamanla kısa süreli fırtına şeklinde (60-90 km/s) esmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)