E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞişli’de domuz bağı ile cinayet---

Şişli’de domuz bağı ile cinayet

Şişli’de domuz bağı ile cinayet
06 Şubat 2016 - 17:21 borsagundem.com

İstanbul Şişli’de hırsızlık amacıyla girdikleri evde yaşlı karı-kocayı domuz bağıyla bağlayan 3 saldırgan kaçtı

İstanbul Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi 85 numarada, yaşayan Hagop Yakup Demirci ileSeta Ayda Demirci çiftine saat 14.00 sıralarında temizliğe gelen kadın apartman kapısını açtıramadı. Zile basmasına rağmen cevap alamayan kadın demirci çiftinin yakında oturan yeğenlerini aradı. Telefonlara cevap alamayan yeğenleri, polis ve itfaiyeden yardım istedi. Polis gözetiminde itfaiye merdiveni ile üçüncü kattaki daireye pencereden giren bir akrabası yaşlı karı-kocayı domuz bağı ile bağlanmış ve ağızları bantla kapatılmış halde buldu.
 
Sağlık görevlileri yaşadığını belirledikleri 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci’yi hastaneye kaldırırken, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci’nin boğularak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yerine cinayet masası dedektifleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra Hagop Yakup Demirci’nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 
 
Polis ilk yaptığı incelemede, binanın giriş kapısının kilitli olduğunu belirledi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganların izlerine ulaşmak için çalışma başlattı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)