E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞok fatura: 100 milyon dolar---

Şok fatura: 100 milyon dolar

Şok fatura: 100 milyon dolar
18 Nisan 2015 - 10:53 borsagundem.com

Yeni seçilecek G.Saray yönetimi transferle birlikte 100 milyon dolarlık kaynak yaratmak zorunda...

Galatasaray'da tüm gözler 23 Mayıs'ta düzenlenecek olan seçime çevrilmiş durumda... 24 Mayıs sabahı başkanlık koltuğuna kimin oturacağı herkes tarafından merak edilirken, yeni gelecek olan yönetimi çok kabarık bir fatura bekleyecek. Alınan bilgilere göre yönetimin göreve geldikten sonra iki ay içinde 60 milyon dolar ödeme yapması gerekecek. Bu rakamın içinde banka kredi borçları ve devlete ödenecek vergilerin olması da dikkat çekiyor. Fakat fatura bununla da sınırlı kalmayacak. Yeni gelecek olan yönetimin transfere ne kadar bütçe ayıracağı belirsiz.
 
Ortalama transferler ve futbolcu maaşları için yaklaşık 40 milyon doların gözden çıkarılması öngörülüyor. Ayrıca Wesley Sneijder'in 2016 yılında bitecek olan sözleşmesinin uzatılması da yeni yönetimin masasında olacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin de Mayıs sonunda biteceği düşünüldüğünde, genç hocanın atacağı imzayla birlikte fatura 100 milyon doların da üzerine çıkabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)