E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSoros: Emekliye ayrılıyorum---

Soros: Emekliye ayrılıyorum

Soros: Emekliye ayrılıyorum
23 Ocak 2015 - 14:34 borsagundem.com

Ünlü yatırımcı George Soros, Davos’ta emekliye ayrılacağını açıkladı

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ünlü yatırımcı George Soros, hedge fon yöneticilerinin hayatlarının bugünlerde cehenneme döndüğünü bu yüzden de eskisi kadar alıcı olma hevesi kalmadığını belirtti.

Ünlü yatırımcı George Soros, Davos’ta emekliye ayrılacağını açıkladı.

Soros, hedge fon yönetmenin artık heyecanlı olmadığını belirtti.

Ünlü yatırımcı 2008 krizinden bu yana finans piyasalarının ve uluslararası ilişkilerin birbirine çok yakın ilişki içine girdiğini ve işleri daha riskli hale getirdiğini söyledi.

Dün Davos’ta konuşan Soros, “Bu gerçekten belirsizlik, volatilite ve önceden görememe seviyesini üstlere çekti hem finans piyasalarında hem de uluslararası ilişkilerde.

Soros, “Bu da hedge fon yöneticiliği işini cehenneme çevirdi. Büyük fırsatların çoğu ya kaçtı ya da finansal şok olarak yaşandı” dedi.

Soros, bu da hedge fon yöneticisi olarak kendisinin daha fazla alım yapma hevesini kaçırdığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32323 Ocak 2015 15:21

    İNGİLTERE KRALİYET AİLESİNİN FON YÖNETİÇİSİ OLACAKSIN,İNGİLTERENİN ALTINLARINI ALACAKSIN.İSVİÇRE FRANKI İLE HİÇ BİR BAĞLANTIN OLMAYACAK.OLMASAYDI ZATEN ŞAŞIRIMDIM KENDİ PAYIMA GEÇ BİLE KALDIN EMEKLİ OLMAKDA.......... VE SENİNGİBİ NİCELERİ..İNSANLIĞIN HER ALANDAKİ VATAN HAİNLERİ YADA KAİNAT HAİNLERİ..PARANIN ÖZGÜRLÜK VE DEMOKRASİ GETİRDİĞİNE İNANA PARANIN YÖNETİÇİLERİ..EKONOMİ VE GLOBAL KRIZIN MUCİTLERİ...EKONOMİ VE TEKNİK ANALİZ BİLGİSİ BAZ ALINDIĞINDA HER DAİM YORUMLARIM.BİLGİDEN ZARAR GELMEZ...BU ARADA BİRİSİ YORUMLAMIŞTI.SOROS UN FONU HİÇDE OLUMLU OLMADIĞINI.:))

  • KARTALY32323 Ocak 2015 15:09

    EMEKLİYE AYRILIYORSUN......AYRILMADAN TÜRKİYEDEKİ EKONOMİ VE SİYASET ALANINDAKİ İŞ BİRLİKÇİLERİNİ DEŞİFRE ETSENE SOROS....YOK DEME KESİN VARDIR