E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor Duygu ve Serenay'ın fanları kapışıyor---

Survivor Duygu ve Serenay'ın fanları kapışıyor

Survivor Duygu ve Serenay'ın fanları kapışıyor
28 Mart 2015 - 10:28 borsagundem.com

Survivor'dan elendikten sonra yaptığı yorumlarla dikkat çeken Duygu Çetinkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi

Duygu Çetinkaya geçtiğimiz hafta favorisini Hasan Yalnızoğlu olarak açıklamıştı. Fakat yakın arkadaşı Begüm Yücetan'ı desteklemeyi de ihmal etmiyordu. Duygu Çetinkaya Turabi Çamkıran ve Seda Aktuğlu ile yarım kalan kavgalarını Türkiye'ye döndükten sonra twitterdan içini dökerek devam ettirdiğini açıklamalarından hissettirmişti. Survivor All Star Seda Aktuğlu'nun son konsey gecesinde elenmesinin üzerine yüreğine su serpilen Duygu Çetinkaya'nın başı Serenay Aktaş'ın fanlarıyla derde girdi. Duygu Çetinkaya, Serenay Aktaş Fanlarıyla kapıştı. 

Duygu Çetinkaya sosyal medya hesabından kendisine gelen hakaret dolu mesajlara yönelik açıklama yaptı.  Çetinkaya: 'Biraz terbiyenin kimseye zararı olmaz bu bir abla tavsiyesi olsun size. Siz küfürle ben ise başka güçlerle hallediyorum zaten bir çoğunuz kardeşim yağmurdan bile ufaksınız bunu hakettiniz. Bu Serenaycıların bazıları, fotoğraflı kayıtlarla bilişim suçlarına yarın havale edilecek'dedi.

Serenay Aktaş'ın fan kulübüyle baş edemeyen Duygu Çetinkaya resmi twitterhesabından kendisine atılan mesajları mahkemeye taşıyacağını açıkladı. İşte o olay yaratan paylaşımlar:

"Milli kazıkçı o..."

Sert mesajların havada uçuştuğu ileti yağmurunda Duygu Çetinkaya, 'Gelin barışın dedik, kız iyi yarışıyor, hakkı var dedikodulara kanmasın dedik siz bize yine milli kazıkçı o... dediniz. Milli kazıkçı dediniz , bana o... dediniz şimdi siz bir kendinize bakın bir de bize, biz size ne kazıkçı ne o.. dedik. ' dedi.
Duygu Çetinkaya'ya Serenay Aktaş fanlarının ettiği o çirkin sözlerin ardından başka Survivor fanlarından karşı atak geldi. Serenay Aktaş fanları ' Biz sana durduk yere o lafları etmedik sen bizim sevdiğimiz insanı kötüledin.' şeklinde cevaplar geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)