E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTekstilbank'ta zorunlu pay alım başvurusu---

Tekstilbank'ta zorunlu pay alım başvurusu

Tekstilbank'ta zorunlu pay alım başvurusu
26 Mayıs 2015 - 18:05 borsagundem.com

Industrial and Commercial Bank of China Limited (ICBC), Tekstilbank'ta zorunlu pay alım teklifi için SPK'ya başvuruda bulundu

GSD Holding'in sahip olduğu yüzde 75,5 oranındaki Tekstilbank hisselerini satın alan ICBC, çağrıda bulunacak. ICBC zorunlu pay alım teklifi ile ilgili olarak, gerekli izinlerin alınması için 26 Mayıs 2015 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu.

KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

"Zorunlu Pay Alım Teklifine İlişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na Yapılan Başvuru 

22 Mayıs 2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan duyurular ile açıklandığı üzere, Industrial and Commercial Bank of China Limited (ICBC), GSD Holding A.Ş.'nin  sahibi olduğu Tekstil Bankası A.Ş.'nin %75,50'luk sermayesini temsil eden payları satın almış ve bu işlem ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II. 26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği'nin  zorunlu pay alım teklifi ile ilgili 11. maddesi hükmü uyarınca diğer ortaklara ait payları satın almak üzere pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü doğmuştur. Bu amaçla, gerekli izinlerin alınması için 26 Mayıs 2015 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)