E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTemettü verimlilikleri EnPiyasa'da---

Temettü verimlilikleri EnPiyasa'da

Temettü verimlilikleri EnPiyasa'da
17 Nisan 2015 - 11:05 borsagundem.com

EnPiyasa uygulaması yatırımcıların dostu olmaya devam ediyor

Bütün hisselerin temettü verimliliklerini EnPiyasa'da bulabilir, en yüksek temettü verimliliğinden en düşüğe doğru sıralayabilirsiniz.

Fiyat/Kazanç ve Piyasa Değeri/Defter değeri oranlarını da tek ekranda sadece EnPiyasa'da görebilirsiniz.

EN İYİ BORSA UYGULAMASI ENPİYASA

Dünyada benzeri olmayan mobil uygulama Enpiyasa'yı ücretsiz telefonunuza indirin hisse senetleriyle ilgili hiçbir yerden ulaşamayacağınız bilgilere ulaşın. Hisse senetlerinin mali performanslarına geçmiş beş yıllık ve geçmiş beş çeyreklik dönemler halinde bakın ve geleceğe ilişkin yatırım stratejileri belirleyin. Hisse senetlerini dünyanın önde gelen teknik analiz indikatörleri ile analiz etme imkanı da Enpiyasa'da…App Store girin uygulamayı ücretsiz cebinize indirin ya da google play'den android telefonlarına yükleyin... Türkiye'nin en iyi borsa uygulamasıyla tek tuşla tüm hisse detayları cebenizde.

Hisse senetlerinin geçmiş dönem mali tablo performanslarına bakıp geleceğe ilişkin daha kolay öngörüler geliştirebilirsiniz. 

http://enpiyasa.com/ adresinden ya da https://itunes.apple.com/us/app/enpiyasa/id945828567?ls=1&mt=8 adresinden https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softandmore.turkcellfinans adresinden uygulamayı indirerek borsa ve hisse senetlerinin geleceğini görün… 

Şirketlerin Geçmiş beş yıllık temettü ödemeleri ve sermaye artırımlarını da tek ekranda görmenin ayrıcalığı sadece En Piyasa da…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)