E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: Hollanda maçı için çok üzüldük---

Terim: Hollanda maçı için çok üzüldük

Terim: Hollanda maçı için çok üzüldük
30 Mart 2015 - 21:22 borsagundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Terim, "Hollanda maçı için oyuncular da ben de çok üzüldük" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile yarın yapılacak hazırlık maçının oynanacağı Josy Barthel Stadı'nda, milli takım futbolcularından Mehmet Ekici ve Ozan Tufan ile basın toplantısı düzenledi. 

Terim, elemelerde şimdiye kadar oynadıkları grup maçlarında yaşadıkları kötülüklerin geride kalmasını umduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Hollanda maçında ancak böyle gol yerdik. Biri vuracak, öbürünün kafasına değecek ve gol olacak. Yoksa Volkan'ın kucağına gidiyordu top. Onca kaçırdığımız goller var ama 92'de 1-1 bitti. Oyuncular da ben de çok üzüldük. Şu bir gerçek ki, oyuncularımızdan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda söylüyorum, biz bu gruptan çıkarız düşüncesindeyim."

Gruptan çıkmak için avantaj kaçırmalarına rağmen matematiksel olarak iddialarının devam ettiğine vurgu yapan Terim, "Bu maçın değerini anlayacağız" dedi.

"Bu çocukların her biri bir değer"
Fatih Terim; Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, iki ismin de hem oyuncu hem insan olarak önemli olduklarını ifade etti.

"Bu çocukların her biri bir değer" diyen Terim, şunları kaydetti:

"Arkadaşlar, herkesin tutuğu bir takım var, olmalı da zaten. Herkesin tuttuğu takıma saygı duyulmalı. Benim de gönülden bağlı olduğum bir takımım var. Ben de herkese saygı duyuyorum. Buraya geldiğimiz zaman ay-yıldızdan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu çocuklar da başka takımlardan geliyor, herkes onların takımlarına saygı duymalı. Sıksanız da gebertseniz de 1 şampiyon, 3 düşen olacak. O yüzden herhangi bir maçta neye ihtiyacımız olursa onu alır oynarız. Yaşı şu, bu diye söz konusu değil. İhtiyacımız olduğu anda onlar da bize koşa koşa gelir. İkisini ilk A Milli Takımı'na alan benim. İyi ki de yapmışım, doğru yapmışım. İhtiyacımız olduğu zaman yine hep beraber oluruz. Bütün oyuncularımız bizim için aynı değeri taşıyor."

"Başka futbolcuları da göreyim istedim"
Lüksemburg maçını, Hollanda karşılaşmasını düşünerek bilinçli belirlediklerine değinen Terim, rakibin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

"Rekabetin son seviyede olduğu bir ortamda oyuncularımızı fazla yıpranmadan göndermek istedik" diyen Terim, sözlerine şöyle devam etti:

"Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra ortamın nasıl sıkıntılı olacağını düşündüysek, Hollanda maçından sonra da yıpranmış olarak çıkacağımızı biliyorduk. 4-5 sakatlığımız oldu. Skorun dışında anlatmak istediğim bunlar. Onun için Lüksemburg'u tercih ettik. Başka futbolcuları da göreyim istedim."

Mehmet Ekici ve Ozan Tufan
Milli futbolculardan Mehmet Ekici ve Ozan Tufan ise yarınki maçta milli takımı en iyi şekilde temsil ederek, iyi bir skorla dönmek istediklerini dile getirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)