E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek' ---

'TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek'

'TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek'
08 Ekim 2015 - 15:45 borsagundem.com

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'dan zehir zemberek açıklamalar

Prof. Dr. Yakup Aslan, 3 Temmuz süreci ve bordo-mavili takımın genel durumu hakkında konuştu. Aslan, Aralık ayında yapılacak kongrede neden aday olmak istediklerini açıklarken, ligin bundan sonraki haftalarında hakem hatalarıyla karşılaşmayacaklarını söyledi.   

Trabzonspor Başkan Yardımcısı'nın, 61medya.com'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"20-30 BİN EURO VERECEK OLAN VAR MI?"

“Aralık ayında kongremiz var. TFF’ de bazı adamlar bizi hırpalamak istiyor. Seçime gireceğimizde garanti değil. Gelecek olan kasaya paramı koyacak. 20-30 bin Euro koyacak olan varsa ben şahsım olarak yetkilerimi devretmeye hazırım. Eski ahbap, çavuş muhabbetleri devam mı edecek?"

"GİTMEMİZ SÜRECİ ZAYIFLATIR"

“Avrupa’da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Cumhurbaşkanı tek bir kelime söylemiyor. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF ‘de zaten bizim gitmemizi istiyor. Biz söz verdik bunu bitirmek istiyoruz. Hakkımız yenirken basın dışında sesini çıkaran kimler var? Nerede Sadri Şener, Faruk Özak ve Özkan Sümer, Bunlar etkin insanlar. Seslerini çıkaran yok. Bu yönetim beceriksiz diyerek yönetime saldırabilirler. Ama Trabzonspor babalarının çiftliği mi?"

"KAVGA YOK, ELİ YÜZÜME ÇARPTI"

“Takımda sürekli başarısızlık olursa orada huzur olmaz. Takım moral olarak bitince sorunlarda ortaya çıkıyor. Eski Cavanda olsaydı penaltı öncesi rakibi onu geçebilir miydi? Konya ve Galatasaray maçında yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık. Yerel muhalefetle uğraşıyoruz, takım içi sorunlarla uğraşıyoruz. Hakemlerle uğraşıyoruz. Ciddi bir savaş veriyoruz. İçeride tatsızlıklar olabilir, büyütülüyor. Mehmet Ekici ile Erkan Zengin arasında isteyerek yapılmış kavga değil, tartışırken eli suratına çarpmış. Her şeye laf yetiştiriyorsun derken elini uzattı, yüzüne çarptı. Biz kavga olsa ona müsaade eder miyiz!"

"ŞOTA İLE BAŞKAN GÖRÜŞÜYOR"

"Şota Arveladze ile başkan görüşüyor. Nihai karar verilecek olsa yönetim devreye girer. O da hakemlerin devreden çıkmasını istiyor. Geri kalan sorumluluğu üzerine alıyor. Osmanlı maçı hafızalardan silinmesi gereken bir maçtı. Taraftardan özür dilemek lazımdı. Bundan sonra hakem hataları eskisi gibi olmayacak. Süleyman Abay’ı sahalarda görmek istemiyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • her yer trabzon08 Ekim 2015 16:05

    Fenerbahçe küme düşecek... TFF 5 yıl ceza alacak... Trabzonspor 10 yıl mutlak şampiyon ilan edilecek... Türkiyedeki tüm statlar bordo ve mavi renklere boyanacak (Bize her yer Trabzon)... Hakem kıyafetleri horon kıyafeti olacak... Futbol topunun üzerinde hamsi figürleri yer alacak... İtirazı olan varmı?

  • fenerbostanlı08 Ekim 2015 16:01

    başka foto bulamadınız mı