E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Fenerbahçe'ye ret---

TFF'den Fenerbahçe'ye ret

TFF'den Fenerbahçe'ye ret
02 Mart 2015 - 22:04 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maç için yaptığı başvuru reddedildi

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile çarşamba günü oynayacağı maçın tarihinin değiştirilmesi için yaptığı başvuru reddedildi.

Hafta sonunda Galatasaray ile oynayacakları derbiyi göz önünde bulundurarak, Mersin maçını Galatasaray-Manisaspor karşılaşmasıyla aynı gün ve aynı saatte oynamak için başvuru yapan Sarı-Lacivertliler olumsuz yanıt aldı.

TFF'den gelen haber sonrası Fenerbahçe kafilesi daha önce yapılan seyahat programına sadık kalarak yarın saat 16.00'da Mersin'e hareket etme kararı aldı.

Bilindiği üzere Galatasaray yarın Manisaspor Türk Telekom Arena'da Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına çıkacak. Fenerbahçe ise ezeli rakibinden bir gün sonra yeşil çimlere ayak basacak. İsmail Kartal ve ekibi, çarşamba akşamı Mersin deplasmanındaki kupa sınavında ter dökecek. Bu nedenle Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'dan 1 gün daha az dinlenmiş olarak derbiye çıkacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)