E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTHY'nin 103 seferi iptal oldu---

THY'nin 103 seferi iptal oldu

THY'nin 103 seferi iptal oldu
30 Ocak 2015 - 10:33 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli lodos uyarısı Türk Hava Yolları'nın 103 seferini iptal ettirmesine neden oldu

Bugün saat 17.00'den itibaren Marmara'da  kuvvetli lodos ve yağışın beklenmesi nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan yapılacak seferler için havayolu şirketleri ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi önlemlerini aldı. Saatteki  hızı 100 km'yi bulacağı kaydedilen lodos uyarısını dikkat alan Türk Havayolları yarın yapacağı iç ve dış hat seferlerinden 103 seferini iptal etti.      

Türk Hava Yolları internet sitesinden yolcularına duyuru yaparak iptal edilen seferleri açıkladı.  THY'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları'nın uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır" denildi.

GÖKÇEADA VE BOZCAADA'DA 3 GÜN SEFER YOK      

Beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'da 3 gün sefer yok

Çanakkale'de öğleden sonra beklenen kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle bugünden itibaren 3 gün boyunca Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.  

Çanakkale Boğazı ve adalara deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması; meteorolojinin günler öncesinden uyarısını yaptığı kuvvetli lodos nedeniyle önceden tedbir alarak, Gökçeada ve Bozcaada hattındaki seferleri iptal ettiğini duyurdu. Gestaş firmasının resmi web sitesinden yapılan duyuruda cuma, cumartesi ve pazar günü Kabatepe-Gökçeada hattında yapılması planlanan bütün seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Ayrıca Geyikli- Bozcaada arasında da bugün saat 12.00’den itibaren cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere tüm seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

HIZI 100 KİLOMETREYE ÇIKACAK

Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerince yapılan fırtına uyarısında; Marmara’da bugün akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden esen rüzgarın 90 kilometreye kadar ulaşabileceği, pazar günü ise saatteki hızı 100 kilometreye kadar çıkacağı sanılan tam fırtınanın salı günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağının tahmin edildiği duyuruldu. Aynı şekilde Kuzey Ege’de bugün öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden 8 ila 10 kuvvetinde tam fırtına beklendiği, fırtınanın Kuzey Ege’de salı günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin edildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)