E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon ’da kombine bilmecesi---

Trabzon ’da kombine bilmecesi

Trabzon ’da kombine bilmecesi
02 Ağustos 2015 - 12:41 borsagundem.com

Trabzonspor'da kriz çıkınca kombine satışları nasıl patladı?

Kaleci Onur'un kamptan gönderilmesi sonrası bordo mavili tribünler ikiye bölündü. Vira Grubu'nun istifaya çağırdığı yönetimi, Trabzonlu Gençler destekledi. Dün bir anda satılan kombine rakamının 2 bin 460'a çıkması, beraberinde farklı iddiaları da getirdi.

22 Temmuz’da satışa çıkarılan kombine kartlar taraftarlardan ilgi görmemiş ve 10 günde 200 adet satılabilmişti. Bu tablo, Makedonya’da yaşanan Onur Kıvrak-Süleyman Hurma krizinin ardından değişti. Kombine satışı dün bir anda 2460’a çıktı. Peki bu artış nasıl yaşandı?
Hürriyet gazetesinden Ümit Genç 'in haberine göre, Onur’un kadro dışı bırakılmasıyla yönetime karşı alınan cephe, taraftarları ikiye böldü.
Rabotnicki yenilgisinin ardından Trabzon’a dönen kafileyi iki farklı grup karşıladı. Vira Grubu tarafından istifaya çağırılan yönetim , iddialara göre kendisine yakın olan ve desteğe gelen Trabzonlu Gençler Grubu’na ücretsiz kombine sözü verdi. Karşılamanın ardından kombinelerde başlayan artışın bundan kaynaklandığı yorumları yapıldı...

EN ÇOK ARTIŞ MARATON TRİBÜNÜNDE

Kombinelerde ilk hafta yaşanan hüsranın ardından en fazla artış, fiyatları 600 ile 750 TL arasında değişen Maraton tribününde yaşandı. Düne kadar sadece 89 adet kombine alınan Maraton tribünün 6’ıncı ve 7’inci kategorilerinde rakam 697’ye çıktı. Diğer tribünlerde satılan kombine rakamları ise şöyle; Yol tarafı kale arkası 49, deniz tarafı kale arkası 95, kapalı 5. kategori 377, kapalı 4. kategori 504, VIP 3. kategori 578, VIP 2. kategori 54, VIP 1. kategori 106...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)